Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Rutebiler i Busgaden vil give forsinkelser og dermed færre passagerer

Annonce

... At kommunens fejlslagne trafikplanlægning på Skolebakken og Kystvejen i Aarhus nu skal gå ud over Busgadens bybusser ved at lade rutebilruterne linje 100 og 200 benytte Busgaden?

Både linje 100 og 200 vil afgå fra Busgaden fire gange hver i timen i begge retninger, i alt 16 afgange i timen. Disse 16 afgange fra Busgaden kommer oven i alle bybusafgangene fra hvert stoppested igennem Busgaden.

Rådmand Simsek skriver 27. marts i Stiften, at han vil arbejde for en forsøgsordning, men forsøgsordninger har det nu med at blive permanente, dette uanset hvordan de udarter sig.

Men uanset hvad der sker, så vil det give forsinkelser oven i de forsinkelser og problemer, der er med den megen trafik i forvejen. Kommunen er jo ikke helt ukendt med, hvad der sker ved at genere den lokale bustrafik med forsinkelser til følge. Flere forsinkelser og uregelmæssige afgange giver færre passagerer, hvor disse passagerer afsøger muligheder for andre transportmuligheder. Disse muligheder kan være anskaffelse af en ekstra bil for at få familielivet til at hænge sammen.

Ved anskaffelse af bil nummer to giver det familien større mulighed for handle og frihed til også at vælge indkøb andre steder end i Aarhus. En af Danmarks største Kvickly-forretninger ligger for eksempel i Odder.

I en bybus er der hurtig selvbetjening og kort ophold ved stoppestederne. I en rutebil er der længere ophold ved stoppestederne på grund af billettering og kontrol af hver enkelte passagerer. (Se linje 100 på Banegårdspladsen i Aarhus ).

Aarhus Cityforening kan da heller ikke være interesseret i dårlige forhold for buspassagererne. Jeg vil håbe, at utilfredsheden med forsinkelser og driftsforstyrrelser ikke går ud over buschaufføren, men bliver sendt til de ansvarlige i kommunen og Midttrafik.

Busgaden, Hans Hartvig Seedorffs Stræde. Foto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Langvarig politijagt på tricktyv er slut: 42-årig mand sigtes for 13 tyverier fra ældre i Aarhus

Annonce