Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Sænk stadionbanen - det er en prisbillig ombygning

Vores lokale AGF er træt af den store afstand, der er fra banen og ud til hjemmepublikummet på rækkerne på Aarhus Stadion, og det er angiveligt forklaringen på klubbens dårlige resultater igennem de seneste mange år.

Derfor er der et udtalt ønske i klubben og hos dens ejere om at få lavet et nyt, mere "intimt" stadion til erstatning for det gamle. Pris: I omegnen af 500 millioner kroner.

Disse penge er der en del kræfter, der ønsker at skaffe ved først at "byudvikle" de grønne områder ved Jydsk Væddeløbsbane, Aarhus Cyklebane og stadion og dernæst at sælge det hele for til sidst at forære pengene til et nyt stadion.

En noget mere oplagt løsning, der opfylder AGF's intimitetsønsker og samtidig anslået kun koster ca. en tiendedel af, hvad et nyt stadion koster (mit estimat), vil være at sænke hele fodboldbanen fem-syv meter og så lave amfiteatralske siddeplader, hvor løbebanen er i øjeblikket. Det vil samtidig give omkring 7.000 flere pladser – hvilket også er et ønske fra boldklubben, så vidt jeg forstår.

Løsningen er med stor succes brugt andre steder i verden og vil have et finansieringsbehov i en størrelsesorden, der realistisk set kan dækkes af fondstildelinger.

Der kommer så nok til at mangle et atletikstadion, men det kan der jo sikkert godt findes plads til i forbindelse med et af de mange andre idrætsanlæg, vi har i kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Unge fortsætter hærgen i Gellerup efter politiskud: Tre teenagere anholdt

Aarhus

Uro efter politiskud i Gellerup: Påsatte brande og stenkast i løbet af natten

Annonce