Annonce
Debat

Læserbrev: Skatteyderne betaler igen prisen for flygtninge

Jakob Søgaard Clausen, folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Østjylland. Pressefoto

Onsdag aften besluttede det røde flertal i Aarhus Byråd at bruge intet mindre end 24 millioner kroner på at købe parcelhuse til flygtninge. De mener, at det er en god investering, fordi Aarhus Kommune 'kun' skal finde 12 millioner kroner selv, mens de resterende 12 millioner kroner kommer fra staten. At de i alt 24 millioner kroner alle i sidste ende kommer fra den samme kasse, nemlig skatteyder-kassen, er ikke noget, der gør indtryk på partierne.

Med beslutningen skal skatteyderne igen punge ud, og sagen understreger endnu engang, at den ikke-vestlige indvandring fra primært Afrika og Mellemøsten koster det danske samfund enorme summer.

Forslaget om at bruge 24 millioner kroner på parcelhuse kommer fra den socialdemokratiske rådmand Kristian Würtz og illustrerer meget godt, at den kurs, som Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen, har sat i Folketinget, ikke er nået til Aarhus. Tværtimod lukker de lokale byrådsmedlemmer fortsat øjnene og bruger løs af skattekroner på flygtninge.

Situationen er ellers alvorlig. Aldrig har der været så mange flygtninge i Aarhus som nu. Det sætter boligsituationen under pres. Priserne er i forvejen tårnhøje og ventelisterne årelange. Danskere må opleve, at de rykker længere ned på ventelisterne, mens flygtningene rykker ind i boligerne. Og nu må de se på, at et flertal i byrådet bruger millioner af skattekroner på at købe parcelhuse til flygtninge. Det er uanstændigt.

Sagen kommer i øvrigt kort tid efter, at byrådets partier netop har indgået et budgetforlig, der medfører besparelser i Aarhus Kommune, og en ghetto-plan, der tager de første skridt i et opgør med de parallelsamfund, som uforstyrret har fået lov til at vokse sig store og stærke i Aarhus.

Flygtninge skal ikke placeres rundt om i parcelhusområder. De skal i stedet samles på centre, hvor de skal forberedes på at vende tilbage til deres hjemlande, som de skal være med til at genopbygge.

Flertallet bør derfor droppe deres plan om at bruge yderligere millioner af skattekroner på flygtninge og i stedet stå sammen med Dansk Folkeparti og resten af de borgerlige i byrådet og sende et klart signal til regeringen og Folketinget om, at Aarhus ikke vil modtage flere flygtninge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce