Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Skejby skal reddes

Annonce

Det er ingen hemmelighed, at personalet og patienterne på Aarhus Universitetshospital lider under de øgede omkostninger, som sammenlægningen af de tre hospitaler i Aarhus har kostet. Derfor skal vi, i Region Midtjylland, prioritere de penge, som vi har fået fra økonomiforhandlingerne, til at få hospitalet i Skejby på ret køl økonomisk.

Selv med den økonomiske håndsrækning er der ikke meget luft i økonomien på nogen af regionens hospitaler, men i den nuværende akutte situation på Skejby er vi nødt til at prioritere.

Hvis vi ikke sikrer arbejdsforholdene på vores nye supersygehus, så risikerer vi at miste speciallægerne til hospitalerne i København. Hvis alle væsentlige specialer samles i København, vil det betyde, at hvis man er en ambitiøs læge, så vil det være umuligt at nå sit potentiale i Aarhus. Dermed vil kvaliteten af alle behandlinger i regionen falde – særligt på de regionshospitaler, som skal bringe den bedste behandling tættere på borgerne.

Lægerne på Aarhus Universitetshospital formidler aktivt deres viden til læger på de andre hospitaler i vores region. Ved at forbedre forholdene på det nye, store sygehus er vi med til at beholde væsentlige kompetencer i vores region, men vi sikrer os også et godt fagligt miljø, som kan konkurrere med hovedstaden.

I Region Midtjylland skal vi kunne give vores borgere den bedst mulige lægelige behandling, og det kan vi kun, hvis vi starter med at sikre arbejdsforholdene for vore læger og sygeplejersker i Skejby. Derfor er vi nødt til at prioritere Universitetshospitalet først, så vi kan sikre, at alle i Midtjylland kan få den bedste behandling. Det skal ikke være fremtiden, at man som midtjyde skal hele vejen til København for at få en hjerteoperation, når man før i tiden kunne nøjes med at køre til Aarhus.

aarhus universitetshospitalskejby sygehusredningskransredningkrans nex
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Flaminco og fiskebanko under samme tag

Aarhus

Tidligere ældrerådmand: Jette Skive løber fra sit ansvar for plejesvigt på Kongsgården

Aarhus For abonnenter

Historisk løft til idrætten i Aarhus: Partier vil afsætte 25 millioner kroner om året til nye faciliteter

Annonce