Annonce
Debat

Læserbrev: Støt op om folkemøderne for de blå busser

Illustration: Jens Nex

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedrørende Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den "folkebevægelse", der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Endnu engang må vi desværre konstatere, at regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på over for den udvikling, der sker i landsbyerne.

For nylig fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der blandt andet skulle flytte nye borgere til for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for regionsrådets beslutning om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de "folkemøder", der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind den 22. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

112

Video: 52-årig mand skudt af politiet under Stram Kurs-demo i Aarhus - uroligheder i Gellerupparken

Annonce