Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Stop vanvidsbilismen i Gellerup

Annonce

Det var efter jul, og jeg havde været nede og bytte julegaver til min datter. Jeg undgår som regel helst Ringvejen, af frygt for hvilken kollisionskurs jeg rammer, når jeg passerer Edwin Rahrs Vej. Men jeg tog chancen, eller burde jeg sige risikoen, og var ekstra agtpågivende, da jeg nærmede mig Edwin Rahrs Vej. Som et lyn fra en klar himmel kom I, i jeres overdrevent store bil. Jeres hasarderede kørsel satte ikke kun jeres eget liv i fare, men alle os bilister i nærheden, der respekterer og følger de danske færdselsregler.

I kom med en aggressiv høj fart, overhalede, hvor man ikke kunne, og forsøgte at stresse alle bilister omkring jer, der overholdt færdselsloven, som eksempelvis at holde for rødt lys. Denne gang fik jeg nok, jeg satte efter jer med mit horn i bund, og da jeg nåede op til jer, forstod I på mine stærke gloser, at jeg var alt andet end tilfreds med jeres anarkistiske opførsel.

I færdes bedst i grupper, og det var også som gruppe, at I åbnede jeres bildøre. Mit vindue var rullet ned, så I kunne se mit ansigt. Noget stoppede jer imidlertid fra at give mig et par på kassen. Jeg tror selv, at det var min sorte farve og mit kvindelige køn, der stoppede jer, for I opgav jeres foretagende og kørte væk igen. Historien havde ganske sikkert haft et andet og mere voldeligt udfald, hvis jeg havde været en hvid mand, der var sat efter jer og havde givet jer den skideballe, I så rigeligt fortjener.

Ser I, når I opfører jer som vandaler, er det ikke blot jeres eget liv, I sætter på spil. I sætter mit og mine børns liv på spil, I ødelægger fremtiden for andre, der ikke er etnisk danske, I puster til frygten for det fremmede, hvilket er giftig næring til den yderste højrefløj. Tolerancen er forståelig nok slidt og opbrugt. Selv for sådan en som mig, der forsøger at være stærk i troen på ikke at dømme folk på baggrund af deres etnicitet.

Personlig er jeg glad for, at jeg har skrevet under på en ghettoaftale, en aftale, der endelig vil gøre op med jeres hensynsløse og respektløse opførsel, en plan, der vil åbne Gellerup op for alle, en plan, der vil sikre, at vi ikke skal risikere vores liv og legeme, blot fordi vi kan lide at handle i Bazaren.

Jeg er ikke bange for jer, uanset hvor mange I er, eller hvor meget I puster jer op som små alfahanner. Jeg forventer, I følger reglerne i et civiliseret samfund, og jeg forlanger, at jeg og min familie kan færdes trygt i alle dele af Aarhus.

Almaz Mengesha (V), byrådsmedlem i Aarhus. Foto: Aarhus Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Annonce