Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Tak for en dejlig tid i dagplejen i Odder

Et dejligt kapitel er ved at være slut for vores familie. Vi vil alle fem til enhver tid anbefale Odder Kommunes dagpleje til andre børnefamilier. Vi håber, at Odder Kommune husker at værdsætte sine engagerede medarbejdere, når der skal lægges budget.

Det er altid vemodigt, når noget godt ender. For min familie er det vemodigt at skulle sige farvel til Odder Kommunes Dagpleje. Efter at vores familie er kommet der i snart otte år, skal min yngste datter af tre videre til børnehaven.

I disse tider hvor mange benytter sig af sociale medier til at få afløb for frustrationer, vrede og galde, mener jeg, at det er vigtigt også at huske at få sagt tak til dem, som fortjener det, og vise sin påskønnelse over for dem, som har gjort det godt.

Derfor vil jeg gerne sige tak til Odder Kommunes Dagpleje og alle dens dygtige og engagerede medarbejdere.

Tak, fordi I har givet mine tre døtre en stabil og tryg hverdag i deres første år i offentlige institutioner. Tak, fordi de fik en rolig og omsorgsfuld ramme i dagplejen. Med oftest fire børn og én voksen har vi altid oplevet, at der var tid og ro til at tage sig af det enkelte barn – og også tage hensyn til, hvis et barn havde en dårlig dag.

Tak, fordi mine døtre er blevet udfordret motorisk, kreativt og socialt. De har haft mange dejlige oplevelser i naturen og været i den Økologisk Have, samlet affald eller plukket brombær. De har tegnet, malet og kreeret og haft mange spændende produkter med hjem. Og de har leget og lært, hvordan de skal begå sig sammen med andre børn.

Tak, fordi de alle tre fik lov at komme hos den samme dagplejer, og ikke mindst hende dejlige familie, som de alle har fået et nært forhold til. Tak til ledelsen, fordi I inden for de seneste år har oprettet heldagslegestuen. Mine piger har her lært endnu flere børn og voksne at kende og dermed fået udvidet deres horisont, så de senere har været helt klar til børnehaven.

Tak til alle de søde og engagerede gæstedagplejere – som langt de fleste gange har været kendt af både os forældre og vores piger. Vi har altid følt os velkomne i nye hjem, hvor den ”nye dagplejer” har været nysgerrig og interesseret i vores barn. Og også tak til de søde og empatisk voksne i Gæsteriet, hvor vi altid blev budt velkommen med åbne arme.

Et dejligt kapitel er ved at være slut for vores familie. Vi vil alle fem til enhver tid anbefale Odder Kommunes dagpleje til andre børnefamilier.

Vi håber, at Odder Kommune husker at værdsætte sine engagerede medarbejdere, når der skal lægges budget.

Annonce
Illustration: Jens Nex
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Omskæringslæge kan fortsætte: En sejr for retssikkerheden

Den udskældte omskæringslæge Said El-Batran fra Vollsmose, der trækker et utal af smerteplagede patienter, klagesager og uhygiejniske spor efter sig, fik tirsdag byrettens ord i Odense for, at han kan fortsætte sit virke. Det virker umiddelbart helt hen i vejret, men det er et vigtigt vidnesbyrd om, at alle skal behandles retfærdigt i vores retssystem. Ikke mindst dem, som er under anklage. Said El-Batran kalder sig selv for "Skandinaviens bedste omskæringslæge" og fortæller, hvordan han i både Finland, Norge og Sverige bliver hentet ind som den fremmeste ekspert på området. Det præcise antal omskæringer, El-Batran har foretaget, svæver i det uvisse. Han fortæller til Avisen Danmark, han har forestået omskæringer siden 2001, hvilken bliver modsagt i dokumenter hos embedslægen i det tidligere Fyns Amt, hvor Said El-Batran skulle have praktiseret omskæringer siden 1989. Said El-Batran fik i 2016 fik to års forbud på at omskære efter et tilsyn på hans klinik i Aarhus afslørede stærkt kritisable og meget uhygiejniske forhold. Selv mener Said El-Batran, at han gennem mange år har været forfulgt, fordi mange læger er modstandere af rituel omskæring, der er og har været et politisk pres på myndighederne og læg dertil journalisters evne til at piske en stemning op.

Annonce