Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Vi er verdens grønne stormagt - og vi skal gøre verden endnu grønnere

Annonce

Danmark er verdens grønne stormagt. Vi har vist verden, vi kan skabe vækst og samtidig bruge mindre energi og færre ressourcer.

Og nu hvor klimaforandringerne for alvor kan mærkes – og lande over hele verden gør klar til at investere i grønne klima- og energiløsninger, som Danmark er så rig på – så skal vi have et Folketing, der vil udbygge Danmarks grønne førerposition yderligere. Det vil jeg.

Fordi kloden vil have godt af det. Fordi det er forudsætningen for, at vi kan give kloden videre til vores børn og børnebørn i en bedre stand, end vi fik den.

Og fordi der simpelthen er et gigantisk marked for Danmark i at investere yderligere i forskning, udvikling og realiseringen af nye grønne løsninger. Der er tusindvis af virksomheder og mange tusinder af arbejdspladser til det land, der går ambitiøst til værks – og kan eksportere fremtidens grønne løsninger. Som så mange virksomheder i Østjylland allerede beviser.

Grundfos, Vestas, Siemens Gamesa, AVK, Kamstrup, Arla, Danish Crown – og hele vores fødevaresektor, der er verdens mest skånsomme fødevareproduktion.

Vi kan se meget. Nu skal vi give vores virksomheder mulighed for at gøre endnu mere. Gøre verden grønnere. Styrke Danmark som verdens grønne stormagt.

Fatma Øktem. Pressefoto
Annonce
Annonce
Aarhus

De unge tager mundbindene til sig

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Krav om mundbind bliver indført i offentlig transport i Aarhus  

Debat

Zoo som p-plads

Aarhus

Corona-smitten med ny voldsom stigning i Aarhus: Højeste antal smittede på et døgn

Aarhus For abonnenter

Kampen mod corona er et kapløb med tiden:  - Vi har ikke sovet i timen i arbejdet med at teste

Annonce