Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Vi må kræve større fokus og borgerinddragelse

Dejligt, at byrådet i Aarhus næsten enstemmigt kunne gå i mål med budgettet. Men kære medlemmer, det betyder også, at man bestræber sig på at finde de helt rigtige løsninger til fremtidens Aarhus.

Annonce

Dejligt, at byrådet i Aarhus næsten enstemmigt kunne gå i mål med budgettet. Men kære medlemmer, det betyder også, at man bestræber sig på at finde de helt rigtige løsninger til fremtidens Aarhus. At medlemmerne sørger for løsninger, der giver mening. Når nu klimaet og bæredygtighed skal være det helt primære for Aarhus, må det ikke handle om projekter, som ikke er gennemtænkt for borgerne i Aarhus Kommune.

Et godt eksempel er for eksempel cykelstier, som placeres uden effekt for borgerne, og som næsten gør det mere usikkert for alle trafikanter. Mening og løsning skal findes i fællesrådene og der, hvor folk bor. I inde- såvel som udkants-Aarhus skal borgerne have større indflydelse.

Ved større fokus på, at vi i vores Aarhus kan mødes og gå i dialog med hinanden, kan vi gennemtænke og få de gode ideer sammen. Det vil kræve ressourcer og flere kompetente folk til løsningen fra kommunens side. Det vil kræve tid af byrådet og af folk, der forstår sig på byplanlægning og menneskers adfærd. Derfor vil det også være på sin plads, at medlemmerne i byrådet gik på orlov fra deres primære arbejde for at hellige sig byrådsarbejdet, så de kan gøre et godt stykke arbejde for folket.

Jeg mener, vi skal styrke både kommune og Aarhus-folket ved igen at evaluere vores tilgang til klimaet. Vi er i gang med kæmpe omvæltninger i vores land og by for klimaet. Det vil kræve mere fokus fra politisk hold end måske nogensinde før. Derfor må vi ændre, fokusere og forandre i vores forvaltning som kommune, hvis vi vil lykkes i fremtiden.

Polly Bak Dutschke, plejehjemsforstander
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Aarhus

Sådan genkender du falske profiler: Gertrud Sørensen fra Elev hedder i virkeligheden Lois McLean og bor i Canada

Annonce