Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Vision Kongelunden er meget mere end et nyt stadion

Annonce

Åbent brev til Århus Stiftstidende:

Jeg synes, at avisen i dækningen af borgmester Jacob Bundsgaards pressemøde den 2. december om Vision Kongelunden har været totalt enøjet.

I har kun haft øje for AGF og det nye stadion, som jo kun udgør en lille del af visionen. Selvfølgelig er det fint, at AGF får nyt stadion (et stort tillykke med det herfra!), men visionen er meget mere end det, og det synes jeg, I glemmer at fortælle byens borgere om.

Borgmester Jacob Bundsgaard, Henrik Lind fra Lind Invest og Jens Bjerg Sørensen fra Købmand Herman Sallings Fond har fortjent bedre, synes jeg.

Et kæmpestort, grønt område næsten i byens hjerte sikres for fremtiden til bedste for byens borgere, klimaet og CO2-udslippet – det kan næsten ikke blive større! Hvorfor har jeg ikke kunnet læse artikler om det? Hvorfor har jeg ikke kunnet læse artikler om det grønne, sammenhængende område til såvel aktivitet som ro og fordybelse; om de landskabsmæssige muligheder; om biodiversitet, klimaperspektiver?

Jeg synes, de tre herrer bag Vision Kongelunden har fortjent en bedre dækning af deres plan, også i betragtning af, at de ønsker størst mulig borgerinddragelse, og hvordan skal borgerne blive inddraget, hvis byens aviser vælger at se bort fra den store vision og udelukkende koncentrerer sig om den lille stadion-del af visionen?

Grafik: Aarhus Kommune/Jens Nex
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Kun 40 nye i Aarhus smittede det seneste døgn: Begynder coronakurven at flade ud?

Debat

Skal somalierne stå for skud for alt?

Aarhus

Corona-tal med vokseværk: Tre mulige forklaringer på udviklingen i Aarhus

Aarhus

Jacob Bundsgaard og Bünyamin Simsek uddelte mundbind til århusianerne: - Vi er nødt til at vænne os til at bruge dem

Aarhus

Krav om mundbind i busser og letbane: Smilet er gemt af vejen i Smilets By

Annonce