Annonce
forside

Løber 170 kilometer for Hjertebørn

Aarhus: De tre løbere fra KUUL i Aarhus har tilbagelagt i alt 260.000 kilometer i løbeskoene, hvilket svarer til 6,5 gange rundt om jorden.

Aarhus: De tre løbere fra KUUL i Aarhus har tilbagelagt i alt 260.000 kilometer i løbeskoene, hvilket svarer til 6,5 gange rundt om jorden.

Annonce

17. maj løber de engagerede ultraløbere en tur på intet mindre end 170 kilometer fra Aarhus Universitetshospital i Skejby via Copenhagen Marathon til Rigshospitalet i København non-stop.

Det er syvende gang, at de tre løbere tager turen.

Lørdag 17. maj klokken 14.40 starter de tre løbere fra hospitalet i Skejby. På vej mod havnen i Aarhus løber de forbi Falcks Vagtcentral på Brendstrupgårdsvej, hvor de samler en flok løbere op.

De mange motionsløbere har meldt sig til en tur på fem kilometer og sender løberne godt af sted med færgen. KUUL løberne sejler til Odden, og henover aften og nat løber de tværs over Sjælland.

Nattens strabadser har de tre løbere for sig selv, indtil de søndag morgen får følgeskab af en flok morgenfriske løbere, der følger dem til Copenhagen Marathon.

KUUL løberne stiller direkte til starten i maratonløbet med 124 kilometer i benene.

Efter løbet fortsætter de til Rigshospitalet. På de sidste fire kilometer får de også opbakning fra endnu en flok motionsløbere.

De tre ihærdige løbere kommer ikke tomhændede til København. Efter en løbetur på 170 kilometer besøger de afdelingen for Hjertebørn på Rigshospitalet, hvor de afleverer to KUUL Ophold. Et KUUL Ophold er en forlænget weekend for familien på hotel Legoland og en tur i LEGOparken. KUUL Ophold gives til Familier med Hjertebørn, og har en værdi af 5.000 kroner pr. styk.

Derudover afleverer KUUL et kontantbeløb, som de vil overrække på afdelingen. På www.kuul.dk kan man donere penge til Hjertebørnene.

pcb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce