Annonce
Østjylland

Løvbjerg Odder bygger om

Købmand Jesper Tokkedal Kirk sammen med en kollega i butikken, som forventes helt færdig i slutningen af uge 35. Indtil da må man somme tider lede lidt efter kassen. Foto: Carina Mayner
Indretter blandt andet kundeservice, post og kiosk ved indgangen til varehuset.

Odder: Efter et par måneders renovering glæder de 70 medarbejdere i Løvbjerg Odder sig til slutningen af næste uge, når renoveringen af varehuset er færdig.

Det fortæller købmand Jesper Tokkedal Kirk, der roser både ansatte og kunder for at have taget et par måneders "roderi" med stiv arm.

- Det er selvfølgelig lidt af en udfordring at holde åben, selv om varehuset hele tiden vrimler med håndværkere. Men det er faktisk gået over al forventning. Faktisk har en del af vores faste kunder fulgt renoveringen med stor interesse, siger han.

Annonce

Delikatesse

Den "nye" Løvbjerg kommer til at rumme en foyer med en helt ny kunde-, kiosk-, post- og bagerafdeling. Her sælges der fortsat brød fra Bagergården, men fremover kan man også købe varme pølsehorn, pizzastykker og så videre. Jesper Tokkedal Kirk forventer også, at kunderne med tiden vil kunne købe et stykke smurt morgenbrød.

Inde i varehuset vil en af de store forandringer være grøntafdelingen, som får en lang gang. Hvad angår varer på køl vil alt blive lukket inde bag lukkede døre - for at spare på strømmen.

- Ud over at vi også har fået nye gulve i en stor del af butikken, vil en anden nyhed være en delvist åben delikatesseafdeling. Det havde vi også for år tilbage, og den har været savnet af kunderne, som ønsker mere snak med vores slagtere, fortæller Jesper Tokkedal Kirk.

Eftersom foyeren nu rummer de mange specialafdelinger, bliver kassen med pakkeudlevering droppet og erstattet med en almindelig kasselinje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Psykolog om efterladte børn: De vil føle sig fortabt

Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Aarhus

Efter 15 timer: Stadig ingen spor af forældre til efterladte småbørn

Annonce