x
Annonce
Danmark

LA's Laura Lindahl siger farvel til kommunalpolitik

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Tidligere folketingsmedlem Laura Lindahl vil bruge tid med familien og er ikke motiveret til at føre valgkamp.

Laura Lindahl, som udover at være tidligere folketingsmedlem for Liberal Alliance også sidder i byrådet i Frederiksberg Kommune, har besluttet, at det skal være slut med kommunalpolitik.

Annonce

På Facebook skriver hun, at hun ikke vil genopstille til kommunalvalget næste år.

- Det har ikke været nogen nem beslutning, da jeg elsker mine mandage, som fast bruges på Frederiksberg Rådhus. Men det er den rigtige beslutning – det er der flere årsager til, skriver hun.

En af årsagerne er, at Laura Lindahls mor er syg af kræft, hvilket har fået hende til at reflektere.

- Jeg vil ikke være en af dem, der ligger på dødslejet og fortryder, at jeg ikke brugte mere tid på min familie, fordi jeg arbejdede hele tiden, skriver hun.

Desuden er hun ikke motiveret for at føre endnu en valgkamp efter forårets kamp om stemmerne til folketingsvalget. Den endte med, at Laura Lindahl ikke fik stemmer nok til at fortsætte i Folketinget.

Det var dog lige ved og næsten, for den tidligere folketingspolitiker var bare ti stemmer fra at blive valgt.

- Jeg føler, at jeg lige er kommet ud af en valgkamp. En valgkamp der på mange måder tog hårdt på mig. At skulle op på den hest igen allerede nu er jeg ikke motiveret for, skriver hun.

Som folketingsmedlem var Laura Lindahl en del af ledelsen i Liberal Alliance.

Desuden besad hun posterne som beskæftigelsesordfører, børneordfører, familieordfører, indfødsretsordfører, integrationsordfører, socialordfører og udlændingeordfører.

Efter valgnederlaget har Laura Lindahl fundet sig et civilt job og har fra 1. september været ansat som direktør i Dansk Facilities Management.

Det er en forening, der samler driftsherrer, rådgivere og leverandører inden for Facilities Management-branchen i Danmark.

Laura Lindahl gør i sit opslaget på Facebook opmærksom på, hun fortsat er medlem af Liberal Alliance, og at hun bakker "100 procent" op om partiets politiske leder og konstituerede formand, Alex Vanopslagh.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce