Annonce
Aarhus

Lad bare udlændingene komme til os

Michael Flintholm er manden bag Flintholm Global Holding, som telemarketing-bureauet er forankret i. Åbyhøj-virksomheden har nu en egenkapital på 13,5 mio. kroner. Arkivfoto

I en tid med politisk fokus på at ansætte udenlandsk arbejdskraft i danske virksomheder, oplever Åbyhøj-virksomheden Flintholm Global Telemarkering stor succes netop på grund af muligheden for at rekruttere mange udlændinge lokalt til medarbejderstaben.

Lad bare udlændingene komme til os.

Omtrent sådan lyder det fra Flintholm Global Telemarketing i Frichsparken. For virksomheden, der gør sig i at opspore og identificere nye kunder og afsætningsmuligheder på verdensplan, nyder godt af de mange udenlandske medarbejdere i staben. Faktisk er de en stor del af grundlaget for bureauets succes.

Flintholms kunder er både danske og udenlandske virksomheder, og fokus er især rettet mod internationale business-to-business telemarketingsprojekter. Og netop beliggenheden i Aarhus er med til at give store, sorte tal på bundlinjen, mener direktør Michael Flintholm.

Annonce

»Vi oplever et stigende behov hos danske virksomheder for at komme ud på nye eksportmarkeder. Her er FGTs beliggenhed i Aarhus forrygende, da vi kan rekruttere medarbejdere fra stort set alle lande til vores telemarketingprojekter. Samtidig får vi rigtig mange kunder fra Tyskland, Frankrig og England, der skal ind på det nordiske marked og som bruger FGTs kompetencer i denne proces,« siger direktøren.

Flintholm Global Telemarketing har oplevet fremgang over hele linjen det seneste år, hvor bruttofortjenesten er steget fra 4.4 mio. kroner til 5.1 mio. kroner i 2014/15. Samtidig kommer virksomheden ud med et overskud før skat på 1.8 mio.kroner i 2014/2015 mod 1.6 mio. kr. i 2013/14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce