Annonce
Kultur

LAG-penge til teaterprojekt

Fra Wunderland-forestillingen Spådommen fra 2019 - sammen med Favrskov Kommune og Mumo (Moesgaard Museum). Foto: Jesper Lyng Michelsen

FAVRSKOV: Teatertruppen Wunderland står bag et teaterprojekt med navnet The Human Imagination Game, der over de næste to år skal løbe af stablen - først og fremmest i Favrskov Kommune, men med smutture omkring Samsø, Gotland i Sverige og Island.

Live interaktionsspil, kalder Mette Aakjær, der er primus motor i Wunderland, teaterproduktionen.

- Temaet for forestillingen, der varer små to timer, er det simple spørgsmål: Hvad er det at være menneske?

- I stedet for mange kræfter, store tænder og en tyk pels har vi skullet klare os med at se, samarbejde og få brugbare ideer. Det er det, vi kan. Og det er det, vi vil undersøge i vores forestilling.

Scenen vil primært være Røgen Kirkeskov, hvor publikum vil blive GPS-guidet rundt mellem forskellige scener, hvor de også selv vil deltage sammen med skuespillerne.

- Vi inviterer til en meget konkret, fysisk oplevelse.

Teatergruppen Wunderland har allerede allieret sig med 850 test-publikummer, der vil være med fra de første akter til den endelige forestilling. Og Mette Aakjær forventer, at 1600 gæster senere vil betale for at gå med mellem de forskellige Wunderland-scener.

Målgruppen for The Human Imagination Game er unge fra 15 år - samt voksne.

Teaterforeningen Wunderland, der til daglig bor i Aarhus, er indstillet til at modtage 50.000 kroner fra LAG EU puljen og 275.000 kroner fra den kommunale LAG pulje i Favrskov Kommune - til et samlet budget på godt 4,5 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Ny AGF-sportschef: Jeg er ikke komfortabel med at befinde mig i komfortzonen - jeg hader det

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce