Annoncørbetalt indhold

Landets mest moderne cykelværksted findes nu i Børkop

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Børkop står klar med et nyt værksted – det mest moderne i landet

Børkop Cykler har netop undergået nogle innovative forandringer, hvilket betyder, at cykelværkstedet nu kan tilbyde sine kunder en endnu bedre service og oplevelse. Udover at cykelværksteder er certificeret og består af et kompetent mekanikerteam, medfører deres reformation også, at cykelværkstedet nu kan kalde sig ’det mest moderne i landet’.

Annonce


Moderniseret værksted og butik

Under sin ombygning har Børkop Cykler fået tilbygget cirka 450 kvadratmeter til sin nu cirka 900 kvadratmeter store forretning. Disse kvadratmeter er fordelt ud på butik, kontor og værksted. Særligt cykelværkstedet er blevet moderniseret. Forretningens cykelværksted har gennemgået en generøs renovering, som har resulteret i, at det nu kan betragtes som landets bedste, mest moderne og kundevenlige værksted. Fornyelsen af cykelværkstedet betyder blandt andet, at mekanikeren nu har fået endnu bedre arbejdsforhold, hvor de kan boltre sig på hele 7 arbejdsstationer. Dette hænger uløseligt sammen med en optimering af den gode kundeoplevelse. Kunderne kan henvende sig direkte til mekanikeren i værkstedet, og have en uspoleret dialog med mekanikeren om sin cykel og den reparation cyklen muligvis skal gennemgå. Denne direkte kommunikation i cykelværkstedet mellem kunde og mekaniker skaber et bedre flow og kortere ventetid, hvilket resulterer i et stabilt fundament for en øget kundetilfredshed. Yderligere er butikken også blevet moderniseret. Butikken er inddelt i fire afdelinger. Her er det især forkærligheden for high-end racercykler, som skinner igennem, eftersom at racercyklerne nu har fået sit helt eget udstillingsrum. Herudover sætter Børkop Cykler stor ære i sit sortiment af hometrainers, som nu kan afprøves i et testcenter. Sidst, men ikke mindst, kan du også finde et bredt sortiment af både elcykler og traditionelle cykler i den store butik.


Certificerede og kompetente mekanikere

Børkop Cyklers medarbejdere er certificerede mekanikere. Følgelig er medarbejderne autoriserede og kompetente mekanikere, som har et bredt kendskab til cykler og eksperter i reparationer heraf. Dette betyder, at man som kunde, hos Børkop Cykler, kan være sikker og tryg ved at efterlade sin cykel i deres professionelle hænder. Udover at være certificerede er mekanikerne også erfarne indenfor cykelbranchen. De har erfaring med enhver type cykel, så hvad end du har en high-end racercykel, traditionel cykel eller noget helt tredje, kan de med garanti hjælpe dig. Deres erfaring er tilmed med til at skabe en kvalitetssikker og kompetent løsning, der skræddersys til kundens behov og ønsker.


Hvem er Børkop Cykler?

Udover at Børkop Cykler har det mest moderne cykelværksted, du vil opleve i Danmark, er der følgelig også en masse andre gode grunde til at svinge forbi cykelforretningen. Hvad end du ønsker at få din cykel repareret, købe ny cykel eller blot tage en uforpligtende snak med kompetente og erfarne mekanikere, vil Børkop Cykler tage godt imod dig og dine ønsker. Cykelforretningen er beliggende i Børkop, men deres innovative og kompetente tilgang til cykler, samt deres brede sortiment betyder, at deres kundeskare strækker sig langt ud i landet. Tag en uforpligtende snak med Børkop Cykler i dag! Kig forbi cykelforretningen og deres cykelværksted, eller ring til dem på 7586 7228, i tidsrummet 09:00 til 17:00 alle hverdage og 09:00 – 13:00 hver lørdag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.