Annonce
112

Landevej var spærret i en time: To biler kørte frontalt sammen

En vej i Hadsten måtte spærres i en times tid, da to biler kørte frontalt sammen mandag formiddag. Arkivfoto: Palle Herløv
En mandlig bilist måtte en tur på skadestuen, da han mandag formiddag var involveret i et trafikuheld på Skanderborgvej i Hadsten. Oprydningen tog lidt over en time, hvor andre bilister måtte finde alternative ruter gennem byen.
Annonce

Hadsten: To biler kørte af ukendte årsager frontalt sammen på Skanderborgvej i Hadsten og forårsagede dermed en spærring af vejen i mere end en time mandag formiddag.

Østjyllands Politi fik besked om uheldet klokken 10.51. Her lød meldingen, at to biler var kørt frontalt ind i hinanden et sted på Skanderborgvej mellem Hammelvej og krydset ved Vesselbjergvej.

Betjente rykkede ud til uheldsstedet, og fik spærret vejen i begge retninger, så alle øvrige bilister måtte finde alternative ruter gennem den sydlige del af byen.

- En mandlig bilist måtte køres en tur på skadestuen til et helbredstjek, men derudover var der umiddelbart kun materiel skade, oplyser kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi, Lotte Fisker Jørgensen.

Afspærringen af Skanderborgvej blev ophævet efter endt oprydning omkring klokken 12.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politikere om tv-optagelser af ældrepleje: Langt værre end vi troede

Annonce