Annonce
Livsstil

Landmad i Aarhus får kædens største café og gårdbutik

Landmads café og gårdbutik i Aarhus bliver den største i kæden. Pressefoto

Landmad åbner café i Studsgade, hvor der i forvejen er gårdbutik.

AARHUS: Landmad åbner lørdag 27. maj sin hidtil største café, i Landmads bygning i Studsgade. Her åbnede Landmads gårdbutik i august sidste år, og siden har bygningen inde i gården gennemgået en større ombygning og rummer nu café i to etager.

Både gårdbutik og café bliver de største i kæden indtil videre.

- Man tager alt det bedste og samler det ét sted. Alle de gode råvarer og de spændende produkter, som hver dag skabes af flittige bondemænd, gartnere, biavlere, brygmestre og alle de andre velmenende producenter ude i det danske land, krydrer det med de nødvendige udenlandske produkter, og så har man en gårdbutik og landcafé lige der, hvor folk er.

Sådan lyder konceptet bag Landmad ifølge en pressemeddelelse.

Grænsen mellem land og by er ifølge Landmad udvisket i Studsgade. I købmandsgården tæt ved den gamle byport kan lokale bønder og producenter afsætte deres produkter til byfolket, både i gårdbutikken, og når familien Bager åbner det nye sted.

Landmad er en franchisekæde stiftet af arkitekt og landmand Louise Dolmer. Den første butik åbnede i Grenå 1. november 2013, og Landmad findes nu også i mange andre byer fordelt i Jylland og på Sjælland. Landmads mål er at åbne cafeer, deli'er og gårdbutikker i de største byer i Danmark, hvor alle de små producenter kan starte deres salg samt være den afsætningsplatform, der hjælper de mindre producenter med at vokse og skalere deres produktion igennem både foodservice og ved websalg.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Pladsmangel og dårlige faciliteter: Politiet drømmer om at flytte fra Politigården

Annonce