Annonce
AGF

Landsholdslegende på plads: AGFs kvinder har fundet ny cheftræner

Katrine S. Pedersen skal fra sommer være cheftræner for AGFs kvinder. Arkivfoto Jørgen Kirk
Annonce

FODBOLD: 210 landskampe for Danmark taler for sig selv.

Katrine S. Pedersen er en legende i rødt og hvidt, men fra sommer smider hun den røde farve og bliver hvid hele vejen igennem.

Den tidligere landsholdsspiller skal stå i spidsen for AGFs kvinder, der i skrivende stund ligger i bunden af den bedste række.

Dermed stopper hun på landsholdet som assisterende landstræner.

- Det er et fantastisk spændende projekt, som der er i gang i AGF, hvor to af byens klubber inden for kvindefodbold - VSK og IF Lyseng - er gået sammen med AGF om en visionær, langsigtet og ambitiøs satsning på kvindeelitefodbold i den hvide trøje. Sammenholdt med det arbejde, som nu går i gang med at skabe bedre rammer, var det virkelig noget, som jeg kunne se mig selv i, siger Katrine S. Pedersen til klubbens egen hjemmeside.

I forbindelse med ansættelsen af den 43-årige vil AGF bygge et fodboldhus ved Vejlby Stadion med omklædning- og træningsfaciliteter til kvindeholdet og endda boliger.

- Det er visionært og ambitiøst for dansk kvindefodbold, hvor jeg gerne vil være med til at skabe en ny model for topfodbold, som kan gøre spillerne endnu bedre. Så jeg glæder mig vildt meget til at komme i gang med arbejdet i Aarhus.

Katrine S. Pedersen er i gang med at tage UEFAs pro trænerlicens, den højeste trænerlicens man kan opnå i europæisk fodbold.

AGFs kvinder har reelt været uden cheftræner siden Anders Nim opsagde sit job i september. Frem til Katrine S. Pedersens ansættelse vil de finde en vikarierende træner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce