Annonce
Aarhus

Lang kø fra dag ét: Stor søgning til nyt testcenter ved Aarhus Universitet

En time før det nye testcenter åbnede, havde de først 100 århusianere stillet sig i kø, og den fortsatte med at vokse op ad formiddagen. Foto: Kirstine Sckerl
Region Midtjyllands midlertidige mobile testenhed ved Aarhus Universitet tiltrak hundredvis af århusianere fra første åbningsdag. Efter en time var alle billetter væk.
Annonce

AARHUS: Det stigende behov for at blive testet for covid-19 har fået Region Midtjylland til, i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed og Aarhus Kommune, at indsætte en ekstra mobil testenhed ved Aarhus Universitet.

Det mobile testcenter slog dørene op ved Høegh-Guldbergs Gade 4 mandag klokken 9 og var fra morgenstunden godt besøgt.

En time før åbningen havde de første 100 århusianere stillet sig i kø til en test, og køen fortsatte med at vokse støt.

På et tidspunkt strakte den sig hele vejen rundt om søen i Vennelystparken, så muligheden for også at kunne blive testet for Covid-19 i Aarhus C uden tidsbestilling, må siges at være populær. Så populær at testenheden allerede klokken 10, en time efter åbningen, kunne melde, at alle tests var revet væk. Derfor måtte flere gå forgæves, skriver DR.

Den lange kø til det nye mobile testcenter ved Aarhus Universitet strakte sig i løbet af formiddagen hele vejen rundt om søen i Vennelystparken. Foto: Kirstine Sckerl

Der er i forvejen testcentre uden tidsbestilling i det vestlige Aarhus ved Globus 1 og ved Nordgårdshallen i Brabrand.

Hvor længe teststedet ved Aarhus Universitet holdes åbent er endnu ikke besluttet. Det vil blive vurderet løbende, lyder det i en meddelelse fra Region Midtjylland.

Indtil videre holder testcentret også åbent tirsdag klokken 9-16.

Du kan læse mere om teststeder i byen og åbningssteder på rm.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF For abonnenter

Bagkanten: Check af mulig forseelse; VAR keder fodbolden ihjel

Annonce