Annonce
Sport

Lang vej hjem: HEI blev spist på Lolland

Genrefoto: Reuters/Lee Smith
Annonce

HÅNDBOLD: Der er mange lange ture, når man spiller i den landsdækkende 1. Division i håndbold. Men tirsdag aften var HEI dog trods alt på den absolut længste af dem.

På udebane ventede topholdet fra Team Sydhavsøerne, der til daglig har hjemmebane i Maribo på Lolland. Så de ulønnede HEI-spillere kunne derfor bruge det meste af deres tirsdag eftermiddag i bus.

Og når man kører den ene vej, skal man som bekendt også ofte hjem igen. Og HEI vender retur med et nederlag på 24-32 i bagagen.

Det startede ellers lovende for HEI, der i første halvleg var totalt på omgangshøjde med det noget mere pengestærke mandskab, der har den tidligere Nordsjælland-træner Ian Marko Fog på sidelinjen. HEI havde faktisk muligheden for at komme foran med to med tre minutter tilbage af 1. halvleg, men Nicolaj Schytt Nielsen brændte straffekast. I stedet kom Team Sydhavsøerne foran i halvlegens sidste sekund.

I anden halvleg trak hjemmeholdet lige så stille fra, og HEI holdt samtidig en næsten syv minutter lang scoringspause, hvilket konsoliderede udfaldet af kampen.

HEI rykker med nederlaget ned som nummer 10 i rækken. Team Sydhavsøerne er nummer tre.

Herrehåndboldens 1. Division

Team Sydhavsøerne - HEI Håndbold 32-24 (14-13)

  • HEI's målscorere: Nicolaj Schytt Nielsen 5, Rasmus Just 4, Jonatan Stjernholm 4, Nikolaj Mogensen 3, Daniel Holleufer 2, Rasmus Barslund 2, Henrik Juul Nielsen 2, Marcus Rahbek 1, Mikkel Mundus-Pedersen 1, 
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Annonce