Annonce
Sport

Lange udsigter til nyt stadion

»Aarhus har ekstremt brug for et fodboldstadion«.

Sådan har det i årevis lydt fra de århusianske fodboldfans, der er godt trætte af atletikløbebanerne, ikke mindst fordi de gør afstanden til fodboldbanen meget lang.

Annonce

Men skal man tro AGFs formand Lars Fournais, så har det lange udsigter. Ikke fordi han ikke gerne vil have et nyt stadion, men fordi pengene til nybyggeri ikke er der.

»Det er klart, at vi gerne vil have et nyt stadion, der er mere tilskuervenligt, men i øjeblikket er det ikke aktuelt at tale om den slags. Vi skal som minimum være tilbage i toppen af dansk fodbold og have været der i nogle år, før vi kan tale om den slags,« siger Lars Fournais, der dog understreger, at et nyt stadion kunne gøre meget godt for klubben.

»Vi har et stadion med en unik placering, og vi skal gøre meget for at blive ved med at spille vores kampe her. Men jeg tror heller ikke, at det er umuligt, at man på sigt kan bygge det om. Og kunne vi få rykket tilskuerne tættere på banen, kunne vi få samme stemning, som vi eksempelvis oplevede, da vi spillede på udebane i Horsens. Det ville være en ønskedrøm. Men det bliver næppe i denne strategiperiode,« understreger Lars Fournais.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Tog på Odderbanen springer stationer over – og det bliver de ved med et stykke tid endnu

Annonce