Annonce
Horsens

Langmarkskolens leder takker af: - Det har været en svær beslutning

64-årige Birthe Rasmussen, skoleleder på Langmarkskolen, går på pension 1. april. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Efter syv år på posten går skoleleder på langmarkskolen Birthe Rasmussen på pension 1. april 2020.
Annonce

Horsens: Posten som skoleleder på Langmarkskolen bliver ledig pr. 1. april 2020. Den nuværende skolealder, Birthe Rasmussen, som har haft titlen siden august 2012, går nemlig på pension.

- Jeg bliver 65 år næste gang her til sommer, og manden går også på pension, så det er helt efter eget valg og ønske, siger hun.

Men selvom valget er hendes eget, har beslutningen ikke været helt let for den engagerede skoleleder.

- Det er en beslutning, der er taget hen over efteråret, og det har da været en svær beslutning og noget, jeg har tænkt over. Men nu synes jeg, tiden var inde på mange områder, så det skal være nu, lyder det.

Det er en beslutning, der er taget hen over efteråret, og det har da været en svær beslutning og noget, jeg har tænkt over. Men nu synes jeg, tiden var inde på mange områder.

Birthe Rasmussen, afgående skoleleder

Annonce

Får mere tid

Langmarskolen, som har godt 500 elever, er beliggende tæt på Sundparken, og den har flere gange været i vælten. Bare det seneste år er skolen blevet præsenteret for en fremtidig nedrivning, flere nationale test af de mindste elever, og senest er det kommet frem, at den positive udvikling i Sundparken betyder, at skolen risikerer at miste op imod tre millioner i bevillingskroner.

Så med jobbet som skoleleder på Langmarkskolen har Birthe Rasmusen ikke haft svært ved at få tiden til at gå. Og hun har da heller ikke besluttet endnu, hvordan den nye og måske mere rolige tilværelse som pensionist præcis skal se ud.

- Jeg har ikke besluttet endnu, hvad jeg skal bruge tiden på. Nu skal jeg have afsluttet Langmarkskolen, og så tror jeg lige, det er tid til eftertænksomhed og se, hvad der skal ske. Det er en god idé, at man lige tænker sig godt om, siger hun.

Stillingen som skoleleder på Langmarskolen kan søges indtil 31. januar med ansættelse fra 1. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Corona-smitte og fester med høj musik: Politiet fortsætter øget patruljering og tilsyn

Aarhus

Fup og fakta om corona-bølgen: Hvorfor er Aarhus ramt af coronasmitte lige nu?

Annonce