Annonce
Sport

Lars Ellers Capitals vinder trods fravær af målsluger

Aaron Doster/Ritzau Scanpix
Washington Capitals hentede sin fjerde sejr på stribe, selv om holdet stillede op uden Alex Ovechkin.

Washington Capitals måtte undvære sin russiske målsluger og anfører, Alex Ovechkin, i mandagens NHL-kamp mod Montreal Canadiens. Alligevel hentede holdet sin fjerde sejr i træk. Blandt andet på en assist af danskeren Lars Eller.

Capitals vandt 4-2. Sejrsmålet blev sat ind af svenskeren Nicklas Bäckström med 23 sekunder tilbage af den ordinære spilletid.

Lars Eller stod for den målgivende aflevering, da Travis Boyd bragte Capitals foran 2-1 i anden periode.

Alex Ovechkin, der har scoret 692 mål i sin over 15 år lange karriere i verdens bedste ishockeyliga, afsonede en karantæne på én spilledag. De seneste tre kampe har han scoret otte mål. Blandt andet to hattrick.

Frederik Andersen havde 34 redninger på 36 skud, da Toronto Maple Leafs på udebane besejrede Nashville Predators 5-2.

Mikkel Bødker og Ottawa Senators tabte til New Jersey Devils på straffeslag efter 3-3 i den ordinære kamp. Danskeren var kun på isen i godt syv minutter.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce