Annonce
Fodbold

Lars Høgh takker for støtten i Parken

Lars Høgh blev glad for de danske fans i Parken. Foto: Nils Svalebøg
Annonce

Lars Høgh, landsholdets fynske målmandscoach, blev hyldet undervejs i kampen mod Gibraltar med Lars Høgh-sangen og et banner med skriften: "God bedring Høgh - vi er med dig hele vejen". Det fik den tidligere OB-målmand til at skrive på landsholdets facebook-side. “Jeg vil gerne sige tusinde tak for den hilsen, jeg fik fra fansene i Parken i aftes. Det havde jeg overhovedet ikke regnet med. Jeg blev meget rørt over jeres gestus, og det betyder virkelig meget for mig. Det giver styrke til det forløb, jeg er i. Heldigvis har jeg fået gode nyheder, for den seneste scanning viser, at kemoterapien virker, det giver mig ikke helbredelse, men det giver mig håb og muligheder for fremtiden", skrev Lars Høgh.

Der ventes mindst 1400 danskere til Dublin og de første er allerede dukket op til en forlænget weekend i den irske hovedstad før kampen mandag aften kl. 20.45 dansk tid. I Dublin er irerne en time bagefter og de kører selv som EU-borgere i venstre side af vejen som Brexit-vennerne fra Nordirland.

Jesper Møller, DBU's formand, var med morgenflyet til Dublin lørdag og skal deltage i en del møder inden. Faktisk er der aftalt et bestyrelsesseminar i den irske hovedstad, så der vil være en del DBU-topfolk tilstede i weekenden. Jesper Møller skal også til lodtrækning af EM-puljerne den 30. november i Bukarest, hvis ellers Danmark er med i bowlen.

DBU-formanden bekræfter, at man er i fuld gang med at finde en ny administrerende direktør for DBU i samarbejder med headhunter-firmaet Mercuri Urval. Peter Møller er fodbold-direktør, mens den nye skal stå for det administrative og kommercielle.

Logistisk koordinator Allan Poulsen, der tidligere var landsholdets massør, var også med i flyet og skulle være med til at forberede alt til spillerne kom til Dublin senere lørdag eftermiddag. Danmark har de seneste tre år spillet seks gange mod Irland, så landsholdet skulle på tredje gang på to år bo på det samme hotel i Dublin.

Af de 33 seneste landskampe har Danmark vundet 17 og spillet 16 uafgjorte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce