Annonce
Indland

Lars Larsen køber bøfhuskonges gigantiske jagtejendom

Lars Larsen Group, der blandt andet omfatter Jysk, ejer halvdelen af Vision Properties, der har købt den store jagtejendom, som Jensens Bøfhus-koncernen og Palle Skov Jensen har haft til salg siden forsommeren 2017. Arkivfoto

Palle Skov Jensen og Jensens Bøfhus har fået solgt deres store jagtejendom ved Bogense. Køber er et selskab, der er halvt ejet af ejeren af Jysk-koncernen, Lars Larsen.

Den store jagtejendom, som Jensens Bøfhus-koncernen og Palle Skov Jensen har haft til salg siden forsommeren 2017 er solgt til selskabet Vision Properties.

Det bekræfter Jysk-koncernens informationsdirektør Rune Jungberg Pedersen overfor Fyens.dk.

Lars Larsen Group, der blandt andet omfatter Jysk, ejer halvdelen af Vision Properties. Den handen halvdel ejes af Schou Ejendomme i Sønderjylland.

Ejendommen, der ligger ved Skåstrup vest for Bogense, er en af Danmarks største jagtejendomme. Den har beboelse og 251 hektar med fortrinsvis uopdyrket jord, der er blevet brugt til store jagter. Den er naturskøn med meget skov og beliggende lige ud til Lillebælt.

Den blev oprindeligt sat til salg i maj 2017 til 59 millioner kroner, men i oktober blev prisen sat 10 millioner kroner ned. Senere blev ejendommen helt fjernet fra ejendomsmæglerens hjemmeside. Salgsprisen er ikke oplyst, og salget kan endnu ikke ses i de officielle registre.

Den samlede ejendom består af mange bidder, nogle er ejet af Palle Skov Jensen personligt, mens andre ejes af Jensens Bøfhus-koncernen - som Palle Skov Jensen også ejer.

Salget af ejendommen sker blandt andet for at styrke den hårdt pressede likviditet i den kriseramte restaurant-koncern, som også har solgt store mængder kunst samt sit hovedsæde, det tidligere Restaurant Skoven i Fruens Bøge i Odense.

Annonce
Jagtejendommen ved Bogense har hidtil været ejet af Jensens Bøfhus samt Palle Skov Jensen i fællesskab. Prisen var oprindeligt 59 millioner kroner, men blev senere sat ned til 49 millioner kroner. Salgsprisen kendes ikke endnu. Luftfoto: Cowi. Grafik Mikkel Damsgård Petersen

Det er ikke lykkedes at få yderligere kommentarer til ejendomskøbet fra Lars Larsen eller andre i hans virksomheder.

Vision Properties drives tilsyneladende af Lars Larsens medejer, Schou Ejendomme, som er en del af Schou Holding, der er ejet af sønderjyden Jørgen Schou og hans familie. Ifølge dens hjemmeside, har virksomheden investeret i mange ejendomme, golfbanedrift og skovdrift. Herudover er har den interesser i blandt andet online auktioner, non-food engros, professionel hestesport samt bil- og lastbilsalg.

Vision Properties ejer i forvejen en lang række ejendomme især i hovedstadsområdet. Desuden ejer selskabet golfbanen Royal Oak ved Rødding. I 2017 havde selskabet et overskud på 51 millioner kroner før skat, og en egenkapital på 110 millioner kroner. Det ejede forskellige aktiver for næsten 700 millioner kroner.ateres)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Uro efter politiskud i Gellerup: Påsatte brande og stenkast i løbet af natten

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce