Annonce
Aarhus

Se billederne: Kendt auktionshus er flyttet i større lokaler

Lisbeth Nielsen fra Lystrup indleverede fire porcelænsfigurer, som hendes mand havde arvet. Vuderingsekspert Ida Kvorning (tv) var begejstret for samlingen, som hun vurderede til 2.400 kroner. Foto: Flemming Krogh
Auktionshuset Lauritz.com er rykket fra Egå til Skejby. På åbningsdagen stod folk i kø til indlevering af gamle ting og sager.
Annonce

AARHUS: En frisk vestenvind bringer lyden fra den nærliggende motorvej til en p-plads foran en grå industribygning i Skejby.

Det er her auktionshuset Lauritz.com har fået sin nye placering.

- Vores nye lokalitet er placeret perfekt i et dynamisk område, hvor mange mennesker handler ind. Endda med interesse for indretning, lyder det med stolthed i stemmen fra Mette Rode Sundstrøm, medejer af Lauritz.com.

Beliggenheden tæt ved flere af byens store bolighuse er ikke tilfældig. Det nye showroom ligger ikke langt fra motorvejen. På den måde kan kunder fra en stor del af Jylland nemt indlevere eller afhente deres varer.

Lauritz.com

Lauritz.com er Nordens største auktionshus og sælger en bred vifte af overvejende brugte effekter; blandt andet kunst, design, møbler, smykker, antikviteter og samlerobjekter.

De lokale auktionshuse har åbent alle hverdage, hvor man uforpligtende kan kigge forbi og få vurderet arvestykker, kunst eller andre ting. I auktionshusets showroom kan man også nærstudere de varer, der lige nu er på auktion og afhente de varer, man har fået hammerslag på.

Lauritz.com består af 30 auktionshuse; i Sverige (9), Danmark (15), Tyskland (3), Norge (1), Finland (1) og Belgien (1).

Det nye showroom ligger på P. O. Pedersens Vej 15, 8200 Aarhus N.

Selve bygningen rummer mere plads end det tidligere auktionshus i Egå. Det giver nye muligheder.

- Vi vil lave en række nye events her i vores showroom. Kunstudstillinger i et samarbejde med byens lokale kunstnere kunne være en mulighed. Her er også plads til nye møbeldesignere, som kan udstille deres prototyper, eller til at lave koncerter måske, lyder det med stor entusiasme fra den farverige medejer.

Ved indgangen er der kø for indlevering. Det har der været gennem hele åbningsdagen. Gæster i stort antal er lokket hertil af tilbuddet om at sælge deres overflødige ting – uden at skulle betale sælgersalær.

Lisbeth Nielsen fra Lystrup har taget en papkasse med fire figurer i kongeligt porcelæn med.

- Det var oplagt at komme her i dag, når jeg kan udgå at betale salær. Nu er jeg spændt på salget, lyder det fra Lisbeth Nielsen, som takker ja til vurderingsekspert Ida Kvornings vurdering på 2.400 kroner samlet for de fine figurer.

Fire farvestrålende og velholdte veteran-knallerter og en enkelt scooter tiltrak sig stor opmærksomhed i det nye showroom. Foto: Flemming Krogh
Når gæsterne var færdige med at stå i kø, kunne de forsyne sig med tapas, lytte til musik fra en indbudt DJ, nyde et glas vin eller en friskbrygget kop kaffe fra Street Coffee, der stod klar med den lillle tuc tuc. Foto: Flemming Krogh
Parret bag Lauritz.com, Bengt Sundstrøm og Mette Rode Sundstrøm, var naturligvis tilstede til åbningen. Foto: Flemming Krogh
Foto: Flemming Krogh
Foto: Flemming Krogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronaen har stadig godt fat i Aarhus: Ny stor stigning i antal smittede

Aarhus

Kæmpe smitteudbrud på populær bar: Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce