x
Annonce
Østjylland

Lavprisselskab genåbner rute til tysk turistmagnet: To direkte afgange hver uge

EasyJet begynder igen at flyve på ruten Aarhus-Berlin. Arkivfoto: Vibeke Toft/Ritzau Scanpix
EasyJet flyver fra 30. marts igen direkte ned til Berlins kulturoplevelser og attraktioner.

TIRSTRUP: Fra 30. marts bliver det igen muligt at flyve direkte fra Aarhus Airport til Berlin. Lavprisselskabet EasyJet genåbner ruten og flyver frem til 23. oktober to gange hver uge direkte ned til Berlins kulturoplevelser, attraktioner, gastronomiske restaurantmekka, vinbarer og shopping-paradis.

Der bliver afgang til Berlin Tegel fra Tirstrup hver fredag og mandag, fortæller Aarhus Airport i en pressemeddelelse.

- Berlin er en strategisk vigtig rute for Aarhus Airport. Ikke alene giver vi østjyske forretningsrejsende direkte adgang til møder og konferencer i Tysklands hovedstad, men vi understøtter også den vedvarende tiltrækning, som Berlin har som storbydestination. Berlin er en by, man aldrig bliver færdig med, og den står fortsat højt på østjydernes ønskeliste over rejsemål til en weekendtur, fortæller Peer H. Kristensen, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Annonce

Appelsin i turbanen til Aarhus

I Visit Aarhus vækker genåbningen begejstring. Ruten er med til at sætte Aarhus på landkortet, og den imødekommer den stigende interesse for at besøge Aarhus, som der er fra tyske gæster.

- Aarhus har fået rigtigt godt fat i det tyske marked. Kombinationen af natur og kultur er et super match til det tyske publikum, og her byder vi på noget særligt i Aarhus-regionen. En direkte forbindelse mellem Berlin og Aarhus er helt klart en appelsin i turbanen, og vi har allerede store forventninger til, hvad det vil få af betydning for antallet af tyske gæster i Aarhus-regionen, siger Pia Lange Christensen, som er direktør i Visit Aarhus.

EasyJet indsætter en Airbus A320 med plads til 180 rejsende, så det betyder, at der næsten er 3000 sæder direkte til Berlin om måneden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Aarhus

Øllet kunne alligevel blive billigere: Lørdag er de gyldne dråber gratis på Aarhus-værtshus

Annonce