Annonce
Østjylland

Lavprisselskab genåbner rute til tysk turistmagnet: To direkte afgange hver uge

EasyJet begynder igen at flyve på ruten Aarhus-Berlin. Arkivfoto: Vibeke Toft/Ritzau Scanpix
EasyJet flyver fra 30. marts igen direkte ned til Berlins kulturoplevelser og attraktioner.
Annonce

TIRSTRUP: Fra 30. marts bliver det igen muligt at flyve direkte fra Aarhus Airport til Berlin. Lavprisselskabet EasyJet genåbner ruten og flyver frem til 23. oktober to gange hver uge direkte ned til Berlins kulturoplevelser, attraktioner, gastronomiske restaurantmekka, vinbarer og shopping-paradis.

Der bliver afgang til Berlin Tegel fra Tirstrup hver fredag og mandag, fortæller Aarhus Airport i en pressemeddelelse.

- Berlin er en strategisk vigtig rute for Aarhus Airport. Ikke alene giver vi østjyske forretningsrejsende direkte adgang til møder og konferencer i Tysklands hovedstad, men vi understøtter også den vedvarende tiltrækning, som Berlin har som storbydestination. Berlin er en by, man aldrig bliver færdig med, og den står fortsat højt på østjydernes ønskeliste over rejsemål til en weekendtur, fortæller Peer H. Kristensen, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Annonce

Appelsin i turbanen til Aarhus

I Visit Aarhus vækker genåbningen begejstring. Ruten er med til at sætte Aarhus på landkortet, og den imødekommer den stigende interesse for at besøge Aarhus, som der er fra tyske gæster.

- Aarhus har fået rigtigt godt fat i det tyske marked. Kombinationen af natur og kultur er et super match til det tyske publikum, og her byder vi på noget særligt i Aarhus-regionen. En direkte forbindelse mellem Berlin og Aarhus er helt klart en appelsin i turbanen, og vi har allerede store forventninger til, hvad det vil få af betydning for antallet af tyske gæster i Aarhus-regionen, siger Pia Lange Christensen, som er direktør i Visit Aarhus.

EasyJet indsætter en Airbus A320 med plads til 180 rejsende, så det betyder, at der næsten er 3000 sæder direkte til Berlin om måneden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce