Annonce
Navne

Ledende psykolog bliver ny afdelingsleder

Ledende psykolog Camillia Rasmussen er ansat som ny afdelingsleder ved Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering Hospitalsenheden Vest, Aarhus. Foto: Søren Braad Andersen.
Annonce

Nyt job: Ledende psykolog Camillia Rasmussen er ansat som ny afdelingsleder ved Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering i Hospitalsenheden Vest med virkning fra 1. november.

Psykologerne er den næststørste personalegruppe i Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering, og blandt andet derfor er valget af den nye afdelingsleder faldet på en kandidat med en solid psykologfaglig baggrund, fortæller ledende regionssocialoverlæge Ulrik Steen, der indtil nu har været afdelingens eneste afdelingsleder.

- I de seneste tre et halvt år har Camilla Rasmussen været ansat som ledende psykolog på Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering, hvor hun er blevet bemærket som en leder, der har været med til at løfte mange opgaver, der var en afdelingsleder værdig. Det er derfor helt naturligt, at Camilla Rasmussen fortsætter med det arbejde som afdelingsleder, fortæller Ulrik Steen.

Camilla Rasmussen er 48 år og uddannet klinisk psykolog med mere end 20 års erfaring som psykolog inden for beskæftigelsesområdet. Hun er specialist i sundhedspsykologi og psykoterapi og godkendt supervisor. For øjeblikket er hun i gang med en master i public management (MPM) ved Syddansk Universitet.

Hun er gift, har to børn og bor i Ry med sin familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Corona ændrer hverdagen for 87-årig: - Det er mærkeligt, at jeg må undvære bridge og samværet med vennerne

Annonce