Annonce
Aarhus

Legeland åbner i nye rammer

Legeland forlod Sct. Annagades Skole, da skolen skulle rives ned. Nu genåbner den fantasifulde fabelverden på ny adresse.

Legelands fantastiske fabelverden, der tidligere havde til huse i Sct. Annagades Skole, genåbner nu i nye lokaler på Langenæsstien 6C.

Gamle og nye brugere inviteres derfor til åbent hus lørdag 22. november kl 10-14, meddeler Legeland.

Legeland er åbent tilbud for de 0-6 årige børn og deres voksne, og har eksisteret i Aarhus i samlet mere end 30 år. Først i over 20 år på Huset i Vester Allé og siden 13 år på Sct. Annagades Skole. Nu er fantasiverdenen så landet på Langenæsstien.

Annonce

At træde ind i Legeland, er som at træde ind i en tredimentionel billedbog, en skov af sanseindtryk, der indspirerer til leg. Et overflødighedshorn af muligheder og udfordringer.

Der er teaterscene med udklædningstøj, dukketeater, bøger, spil, planter, dukkehus ed mere, og mulighed for at tegne, male, klippe og klistre.

Endelig er der ikke mindst et stort klatrestativ med pudebassin der er fyldt med eventyrfigurer, som udfordrer og stimulerer børnenes fantasi og motoriske evner. Alt sammen i velour og håndsyet, mange af figurene er lige så store eller større end børnene selv.

Legeland betegner sig selv som et unikt og udfordrende fri- og legested for børn og voksne, hvor børnekulturen er i højsædet. Det drives af Foreningen Legeland.

Legeland har åbent mandag til fredag kl. 9.30-15 (dog er der lukket i skoleferier samt den sidste fredag i måneden).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rådmand bad sin direktør tænke på Dansk Folkeparti: Kommunens jurister frikender Jette Skive for ulovlig ordre

Annonce