x
Annonce
Aarhus

Legeland åbner i nye rammer

Legeland forlod Sct. Annagades Skole, da skolen skulle rives ned. Nu genåbner den fantasifulde fabelverden på ny adresse.

Legelands fantastiske fabelverden, der tidligere havde til huse i Sct. Annagades Skole, genåbner nu i nye lokaler på Langenæsstien 6C.

Annonce

Gamle og nye brugere inviteres derfor til åbent hus lørdag 22. november kl 10-14, meddeler Legeland.

Legeland er åbent tilbud for de 0-6 årige børn og deres voksne, og har eksisteret i Aarhus i samlet mere end 30 år. Først i over 20 år på Huset i Vester Allé og siden 13 år på Sct. Annagades Skole. Nu er fantasiverdenen så landet på Langenæsstien.

At træde ind i Legeland, er som at træde ind i en tredimentionel billedbog, en skov af sanseindtryk, der indspirerer til leg. Et overflødighedshorn af muligheder og udfordringer.

Der er teaterscene med udklædningstøj, dukketeater, bøger, spil, planter, dukkehus ed mere, og mulighed for at tegne, male, klippe og klistre.

Endelig er der ikke mindst et stort klatrestativ med pudebassin der er fyldt med eventyrfigurer, som udfordrer og stimulerer børnenes fantasi og motoriske evner. Alt sammen i velour og håndsyet, mange af figurene er lige så store eller større end børnene selv.

Legeland betegner sig selv som et unikt og udfordrende fri- og legested for børn og voksne, hvor børnekulturen er i højsædet. Det drives af Foreningen Legeland.

Legeland har åbent mandag til fredag kl. 9.30-15 (dog er der lukket i skoleferier samt den sidste fredag i måneden).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Omsætning boomer: Madspildsbutikker bugner af lækre varer under coronakrisen

Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Aarhus

Skleroseramte Kristine har corona: - Føles som om, man ikke kan trække vejret ordentligt

Alarm 112

Truede betjente med corona: Flygtet fange stadig på fri fod

Aarhus

- Vi har aldrig, aldrig, aldrig oplevet noget lignende: Så hårdt er det østjyske turisterhverv ramt

Annonce