Annonce
Aarhus

Legendarisk grillbar får lov at blive på Aarhus Havn

Havnens Perle var intet sted at finde i den nye udviklingsplan for Indre Aarhus Ø. Ejer Peter Lerdrup har derfor haft foretræde for Teknisk Udvalg i Aarhus Kommune. Arkivfoto: Kim Haugaard

Havnens Perles lejekontrakt udløber 2021, og dermed var der stor usikkerhed om spisestedets overlevelse. Nu er der politisk flertal for at redde grillbaren.

AARHUS: Socialdemokratiet vil bevare Havnens Perle på havnen.

Dermed er der flertal i byrådet for at finde en placering til det kendte spisested, der lige nu har adresse på Dagmar Petersens Gade. Det skriver JP Aarhus.

Grillbaren, der flere gange er løbet med titlen "Danmarks bedste bøfsandwich", har en lejekontrakt, der udløber med udgangen af 2021, og da Havnens Perle intet sted var at finde i den nye udviklingsplan for Aarhus Ø, var ejer Peter Lerdrup noget bekymret for spistestedets fremtid.

Med Socialdemokratiets udmelding ser det ud til, at han også fremover skal servere bøfsandwich på havnen i Aarhus.

- Det er ikke sikkert, at den kan blive det samme sted som nu, men vi må tale med ejeren Peter Lerdrup om at finde en god placering, siger Ango Winther (S), teknisk ordfører for Socialdemokratiet til JP Aarhus.

Venstre har også givet tilsagn om at ville finde en placering til Havnens Perle, og dermed er der flertal i byrådet bag planen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Aarhus

Gratis blåmuslinger til alle: Clausens Fiskehandel klar med 1 ton stor gave

Aarhus

Demonstration mod racisme aflyst: Ny dato ikke på plads

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

Annonce