Annonce
Aarhus

Legetøj rykker ind i Magasin igen

Lego er med i Magasins kommende afdeling for legetøj. Foto: Benny Nielsen
Stormagasinet i Aarhus fylder hullet op efter BR, der lukkede.
Annonce

AARHUS: Magasin i Aarhus har altid haft en afdeling for legetøj. Men da BR-kæden lukkede for et års tid siden, ramte det også det århusianske stormagasin. Her stod BR for salget af legetøj.

Nu vender legetøjet tilbage til den store butik på Immervad. På tredje sal åbner en afdeling med 80 legetøjsmærker.

- Vi får en stor afdeling med Lego og et endnu større udvalg af kvalitetslegetøj end tidligere, og så får vi områder, hvor børnene kan lege med en stor del af udvalget i afdelingen, fortæller Suzan Papuga, forretningschef i Magasin Aarhus.

Ud over Lego vil Magasin få mærker som Hasbro, Playmobil, Pokemon, Sylvanian Families, Aquabeads og Silverlit. 80 forskellige brands være repræsenteret i afdelingen. Udvalget er til børn fra 0 til 12 år. - Der vil være fokus på familiens mindste, og vi vil have mange sjove aktiviteter i løbet af året, første gang i efterårsferien i uge 42, siger Suzan Papuga.

Magasin du Nord

Magasin du Nord er Danmarks førende kæde af stormagasiner og grundlagt i 1868 i Aarhus. I 1894 åbnede Hotel du Nord i København, og i dag har Magasin du Nord yderligere tre forretninger i København samt i Aarhus, Odense og Aalborg samt en onlineshop, magasin.dk.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce