Annonce
Aarhus

Legetøj rykker ind i Magasin igen

Lego er med i Magasins kommende afdeling for legetøj. Foto: Benny Nielsen
Stormagasinet i Aarhus fylder hullet op efter BR, der lukkede.

AARHUS: Magasin i Aarhus har altid haft en afdeling for legetøj. Men da BR-kæden lukkede for et års tid siden, ramte det også det århusianske stormagasin. Her stod BR for salget af legetøj.

Nu vender legetøjet tilbage til den store butik på Immervad. På tredje sal åbner en afdeling med 80 legetøjsmærker.

- Vi får en stor afdeling med Lego og et endnu større udvalg af kvalitetslegetøj end tidligere, og så får vi områder, hvor børnene kan lege med en stor del af udvalget i afdelingen, fortæller Suzan Papuga, forretningschef i Magasin Aarhus.

Ud over Lego vil Magasin få mærker som Hasbro, Playmobil, Pokemon, Sylvanian Families, Aquabeads og Silverlit. 80 forskellige brands være repræsenteret i afdelingen. Udvalget er til børn fra 0 til 12 år. - Der vil være fokus på familiens mindste, og vi vil have mange sjove aktiviteter i løbet af året, første gang i efterårsferien i uge 42, siger Suzan Papuga.

Annonce

Magasin du Nord

Magasin du Nord er Danmarks førende kæde af stormagasiner og grundlagt i 1868 i Aarhus. I 1894 åbnede Hotel du Nord i København, og i dag har Magasin du Nord yderligere tre forretninger i København samt i Aarhus, Odense og Aalborg samt en onlineshop, magasin.dk.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop barnepigestaten

Hæv prisen på cigaretter, forbyd rygning på gymnasier osv. Ja, hetzen vil ingen ende tage mod rygere. Nu vil Aarhus Kommune tage næste skridt – nemlig at forbyde rygning på offentlige steder. Jeg tror, alle kan blive enige om, at rygning er usundt. Men selvom vi som samfund har en bred konsensus om, at rygning ikke er godt, og vi skal forhindre unge i at ryge, så mener jeg ikke, statens og heriblandt Aarhus Kommunes tiltag for at mindske rygning er rigtige. Efter sommerferien lancerede den nye socialdemokratiske regering, at man vil sætte cigaretpriserne op med fem-ti kroner. Størstedelen af Folketingets partier mener, at prisen skal sættes yderligere op. Jeg har den grundlæggende holdning, at når man er over 18 år, så er man selv herre over, om man ryger eller ej. Det er ikke statens opgave at fortælle, hvorvidt det er okay at ryge eller ej. Derudover vil man med regeringens forslag ramme de svageste i samfundet. Folk, der har en bedre indkomst end gennemsnittet, bliver ikke ramt, da de har pengene til at forsætte. Men de borgere i samfundet, der hverken har penge til at ryge, hvis prisen bliver sat op, eller har overskuddet til at stoppe, vil blive ramt. Staten skal ikke ramme de svageste på pengepungen, men derimod hjælpe folk til at stoppe med rygestopskursus. Omkring 62 procent af rygerne vil gerne stoppe med at ryge, lad os give de mennesker nogle redskaber til at stoppe med at ryge. Hvis folk derimod er under 18 år, så mener jeg, at man skal sætte meget mere ind for at fortælle unge mennesker, at rygning er usundt, for at få begrænset muligheden for, at unge under 18 år i første omgang får adgang til tobak. Aarhus Kommune vil nu vedtage, at man ikke må ryge ude på bestemte offentlige steder. Rent basalt mener jeg ikke, at områder udenfor kan være røgfrie, da det er under åben himmel. Dette betyder dog ikke, at jeg ikke har den fulde forståelse for, at det kan være til gene for ikke-rygere, at de bliver tvunget til blive passivrygere, når de færdes på offentlige grunde. Aarhus Kommune skal ikke begynde at påtage sig barnepigerollen og bestemme, hvor man må ryge, og hvor man ikke må. Men jeg mener, at det vil være helt på sin plads, at man opfordrer folk til ikke at ryge på offentlige grunde. På den måde undgår man at køre videre på den uendelige hetz mod rygere, men skaber samtidig plads til ikke-rygere.

Danmark For abonnenter

Myndighederne vil stoppe ham: - Jeg er den bedste omskæringslæge i Skandinavien

Aarhus

Nyt miljøvenligt våben mod glatte fortove: Vulkansk aske erstatter salt og sand

Annonce