Annonce
Østjylland

Lego-arvings gods brød i brand - flammerne åd ny bygning

Branden udviklede nogle voldsomme flammer, men kom hurtigt under kontrol. Arkivfoto

Lego-arvingen Anders Kirk Johansen, som ejer Agersbøl Gods ved Lindved, kunne fredag aften se sin nyrenoverede ladebygning gå op i røg

HEDENSTED: Politiet fik klokken 20.47 fredag aften en anmeldelse om, at der var ild i laden på Agersbøl Gods, som er ejet af Lego-arvingen Anders Kirk Johansen. På trods af store flammer kom branden dog hurtigt under kontrol.

- Vi fik en melding om, at der var store flammer. De sendte en tankvogn derud og meldte, at der var voldsomme flammer fra bygningen, men en time senere kørte den igen, så branden har været hurtig at slukke, fortæller vagtchef ved Sydøstjyllands politi, Jørn Lindhardt.

Branden opstod i en lade, der skulle være helt nyrenoveret. Laden udbrændte helt, men resten af Agersbøl Gods skulle ikke have taget skade, heller ikke sidebygningerne, hvorfra anmeldelsen kom.

- Det var en kvinde, som bor i en sidebygning til godset, der anmeldte branden. Hun og hendes mand og deres lille barn kom i sikkerhed, og der er heller ingen dyr, som er kommet til skade, oplyser vagtchefen.

Endnu er det ikke til at sige, hvorfor branden opstod, men politiet undersøger sagen.

- Der er ikke noget, som tyder på, at branden er påsat. Men vi sender teknikere ud mandag for at være helt sikre, fortæller vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce