Annonce
Sport

Leicester forlænger med dansk målmandstalent

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Målmanden Daniel Iversen har forlænget kontrakten med Leicester, så den løber frem til sommeren i 2025.

Den danske målmand Daniel Iversen har tilsyneladende en stor stjerne i Leicester.

Annonce

Premier League-klubben forlængede således kontrakten med danskeren torsdag, så parterne har papir på hinanden i de kommende fem et halvt år.

22-årige Daniel Iversen er i øjeblikket udlejet til Rotherham i den tredjebedste række i England.

Lejeaftalen med Rotherham udløber med udgangen af den nuværende sæson, og Daniel Iversen hidtidige kontrakt med Leicester løb frem til sommeren i 2021.

Daniel Iversen har tidligere været udlejet til Oldham i League Two, som er den fjerdebedste række.

- Det føles virkelig godt at underskrive kontrakten med Leicester. Jeg har allerede været i klubben i fire år, så selvfølgelig er jeg glad og stolt over at være spiller i Leicester.

- Jeg nyder også min tid i Rotherham i denne sæson. Det er en virkelig god klub at spille for. Jeg har været tilfreds med mine præstationer, og jeg glæder mig til, hvad der kommer, siger Daniel Iversen til Leicesters hjemmeside.

Daniel Iversen kom til Leicester i 2016, hvor han blev tilknyttet klubbens udviklingshold.

I Oldham opnåede danskeren 49 kampe i alle turneringer.

I januar i 2019 gjorde Daniel Iversen sig bemærket i den engelske FA Cup, da han reddede et straffespark i opgøret mellem Oldham og Fulham, der spillede i Premier League.

Den danske keeper reddede ved stillingen 1-1 i det 84. minut, hvorefter Oldham siden scorede og vandt og avancerede til fjerde runde.

Daniel Iversen stod i det danske mål under U21-EM i sommeren i 2019.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Åbn butikken og spred glæde i byen

På en køretur gennem en af vore mindre provinsbyer i det skønne forårsvejr, så jeg byens butikker holde åbent for salg. Der var mennesker i gadebilledet, og ved byens største modetøjsbutik gik kunderne ind og ud ad døren. Inde i butikken gik kunderne rundt og udviste hensyntagen til hinanden. Det var en rigtig dejlig oplevelse at se åbne butikker og glade mennesker i gadebilledet. Der er hos de fleste mennesker behov for at vende tilbage til en problemfri hverdag, og byens butikker er dem, der er bedst til at visualisere positive begivenheder – og en tro på fremtiden. Åbn butikken, og gør kunderne glade. Alle bliver vindere. Byens borgere kan opleve glæden ved at se mennesker i gadebilledet – og åbne butikker. Butikkerne skaber salg og fungerer stadigvæk som arbejdsplads. Byen går fra at være ”død” og mennesketom til atter at være "levende” og aktiv. Er det at udvise dårligt samfundssind at holde sin butik åbent for salg – eller er det sund fornuft? Er det bedre at holde butikkerne lukkede og risikere at gå konkurs i juni måned fremfor at sikre overlevelsen ved at sælge til de kunder, der gerne vil købe? Danskerne kan sagtens tilpasse sig en situation, der gør det nødvendigt at opføre sig på en anden måde end tidligere, og man kan sagtens selv finde ud af at vise det hensyn, der er nødvendigt. Detaillisterne kan sagtens finde ud af at holde deres butikker åbne og samtidig ”hjælpe” kunderne til udvise de nødvendige hensyn. Et nedlukket Danmark over en længere periode fører til en ny ”istid”. De detaillister, der holder deres butikker åbne for salg, gør os alle en stor tjeneste. Glade mennesker i gadebilledet gør hverdagen festligere for alle – derfor er det en god ide at holde butikkerne åbne for salg. At skulle vente hele eller halve år på en normalisering ødelægger alt for den private sektor, og det er jo, når alt kommer til alt, den private sektor, der skaber forudsætningerne, for at Danmark er et velfærdssamfund. Lad os åbne butikkerne og bevise, at vi godt kan tage hensyn til hinanden uden at blive formanet herom af regeringens forskellige ministre. Det danske forår er skønt. Lad os komme ud og nyde det i fulde drag. Lad os få lov til at købe nyt forårstøj til garderoben.

Aarhus

Leder af daginstitution har travlt: Børnene er velkomne - forældrene skal nødigt indenfor

Aarhus

Ingen hjælp at hente: Lang næse til kulturens fyrtårne i Aarhus

Annonce