Annonce
AGF

Lejet i Anderlecht: Defensiv forstærkning klar for AGF

Bubacarr Sanneh er klar til at tørne ud for AGF. Her ses han fejre en scoring for FCM mod Brøndby IF. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Scanpix
Den århusianske superligaklub har fundet erstatningen for Niklas Backman i Belgien.
Annonce

FODBOLD: En alvorlig skade til AGF's svenske jernmand Niklas Backman har efterladt et hul i midterforsvaret.

Det bliver en tidligere superligaprofil og FCM-spiller Bubacarr Sanneh, der skal lukke hullet. Klubben har nemlig hentet Sanneh på en lejeaftale i belgiske Anderlecht - i første omgang frem til sommer, oplyser AGF.

- Efter Niklas Backman desværre er blevet alvorligt skadet, stod vi med en aktuel udfordring i vores bagerste kæde. Den har vi forhåbentlig nu løst med en dygtig forsvarsspiller i skikkelse af Sanneh, der gennem flere sæsoner har vist sit værd i 3F Superligaen, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.

26-årige Bubacarr Sanneh kom til Danmark i 2014, hvor han tørnede ud for AC Horsens, som i 2017 solgte ham til FC Midtjylland. Her blev han dansk mester i 2018 og skiftede efterfølgende til Anderlecht som et af belgiernes dyreste indkøb nogensinde.

Annonce

Fysisk styrke og hårdt arbejde

I sommeren 2019 tog han så på leje i tyrkiske Götzep før han returnerede til Belgien, hvor han ikke har nydt samme succes som tidligere.


Sanneh er en top-spiller, der har en god alder. Han er blevet modnet af at være i Belgien og senere også i Tyrkiet, og vi ser frem til at byde ham velkommen tilbage til Danmark og til AGF

Jacob Nielsen, adm. direktør i AGF


Nu gælder det AGF og et comeback til 3F Superligaen.

- Sanneh er en top-spiller, der har en god alder. Han er blevet modnet af at være i Belgien og senere også i Tyrkiet, og vi ser frem til at byde ham velkommen tilbage til Danmark og til AGF, hvor han kommer til at supplere vores forsvar med sin fysiske styrke og sit hårde arbejde. Alle husker nok hans kvaliteter fra hans første tid i ligaen, og selv om han ikke har spillet så mange kampe på det seneste, så er han stadig en dygtig forsvarsspiller som kommer til at gardere os godt på den front i løbet af foråret, der byder på rigtig mange kampe, siger Jacob Nielsen.

Bubacarr Sanneh står noteret for i alt 67 kampe og 11 mål i 3F Superligaen før han tog udenlands. Han er landsholdsspiller for Gambia, hvor han er noteret for 24 A-landskampe.

Han slutter sig til truppen på Fredensvang, når han har overstået de obligatoriske karantæner og test, som enhver ny spiller skal igennem i disse corona-tider efter et klubskifte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF-slutfløjts-podcast: Var der rødt kort? Gu VAR der ej

Coronavirus

Live:  Hver fjerde med corona er ikkevestlig indvandrer eller efterkommer

AGF

David Nielsen om AGF-udvisning: - Det er helt grundlæggende forkert

Annonce