Annonce
Aarhus

Letbanen åbner torsdag med gratis ture

De første passagerer får lov at køre med letbanen torsdag formiddag. Det markeres på Hack Kampmanns Plads fra klokken 10.15. Blandt andet med gratis ture med letbanen. Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017

Fra torsdag klokken 11 og resten af dagen giver letbanen en gratis tur mellem Aarhus H og Skejby for at markere, at letbanen officielt må køre med passagerer. Allerede fra klokken 10.15 er der snoreklip og taler på Hack Kampmanns Plads.

AARHUS: Glem alt om kransekage, bobler og festmusik. Torsdag åbner letbanen, og det bliver med noget mindre pomp og pragt end det var planlagt til den første letbanefest, der blev aflyst i ellevte time.

Torsdag 21. december kører letbanen officielt med passagerer, og trods forsinkelser skal det markeres.

Åbningen markeres torsdag på Hack Kampmanns Plads klokken 10.15, hvor alle er velkomne. Her vil Kristian Würtz (S), rådmand for Teknik og Miljø, og Bent Hansen (S), regionsrådsformand holde taler og en snor vil blive klippet for at markere, at letbanen officielt er en del af byens kollektive trafik.

Fra klokken 11 og resten af dagen torsdag kan man køre gratis med letbanen. Den kører seks gange i timen mellem Aarhus H og Aarhus Universitetshospital i Skejby efter almindelig køreplan. Det skriver Aarhus Kommune i en pressemeddelelse onsdag aften.

Fra fredag den 22. december kører Aarhus Letbane efter almindelig køreplan, og de samme billetter og priser gælder som til Midttrafiks øvrige busser

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Alarm 112

Ulykke i Odder skaber lange køer

Annonce