Annonce
Aarhus

Letbanen forsinket: Letbanefører låste sig ude

Der var ikke megen fart over letbanen onsdag morgen fra Odder til Aarhus. Et tog stoppede pludseligt, og letbaneføreren låste sig ude fra førerhuset, da hun ville tjekke, hvad der var galt. Foto: Søren E. Alwan

Letbanens afgange fra Odder til Aarhus var forsinket onsdag morgen og formiddag. Et tog satte ud og letbaneføreren låste sig ude af førerhuset.

AARHUS/ODDER: Letbanens afgange fra Odder mod Aarhus var ramt af forsinkelser hele onsdag morgen. Det skyldes blandt andet, at en letbanefører låste sig ude af førerkabinen, hvor hun havde efterladt sine nøgler.

- Det er korrekt, at letbaneføreren ville gå ud af toget for at tjekke nogle ting, hvorefter hun låste sig ude. Trafikken kører dog normalt og til tiden, er jeg lige blevet orienteret om, sagde Aarhus Letbanes kommunikationsmedarbejder Jens Velling klokken 10.15 til Stiften.dk.

Inden da var der gået adskillige timer med forsinkelser på letbanens sydlige del. Letbanetoget satte ifølge flere passagerer ud ved 07-tiden. Letbaneføreren ville gå ud at tjekke toget, og det var i den forbindelse, at hun låste sig ude.

Hun fortale i højtaleren til passagerer, at et pludseligt stop forekommer i nogle tilfælde. Og det var i den forbindelse, at letbaneføreren forlod sit førerhus. Forsinkelsen fik derefter følger for resten af letbanens trafik mod Aarhus onsdag morgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce