Annonce
Aarhus

Letbanen kører igen: Bil stødte sammen med letbanetog

En bil stødte kort før klokken 14 sammen med et letbanetog. Driften var midlertidig indstillet i cirka to timer.

AARHUS: Trafikken på Aarhus Letbane på strækningen mellem Aarhus H og Lisbjergskolen kører igen fra klokken 16, efter at den var indstillet i cirka to timer.

Det oplyser Midttrafik.

Det sker, efter at et letbanetog og en bil kørte sammen umiddelbart nord for DOKK1.

To personer befandt sig i bilen, men ingen af de to er kommet alvorligt til skade, oplyser Østjyllands Politi.

Den ene af de to blev slået bevidstløs i forbindelse med ulykken. Men vedkommende kom til bevidsthed, da politiet ankom til stedet.

Et øjenvidne, der stod og ventede på letbanen, fortæller til stiften.dk, at en person måtte skæres fri af den hvide Audi og blev straks efter kørt på hospitalet.

Bilen kørte ad Hack Kampmanns Plads, men vendte ifølge politiet om for at køre ud på Havnegade. Her skete sammenstødet, da bilen passerede et letbanespor.

Bilen er blevet slæbt væk, og det beskadigede tog skal også bugseres væk, inden der igen kan åbnes for trafik på banen.

Mens trafikken var indstillet på den indre strækning, er der fortsat tog mellem Aarhus H og Odder.

Annonce
Foto: Henrik Lund
Foto: Henrik Lund
Bil og letbanetog er stødt sammen ved DOKK1. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Annonce