Annonce
Aarhus

Letbanen stoppet: Påkørt af flugtbilist

Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

Letbanen er blevet påkørt af en bilist, der efterfølgende er stukket af.

AARHUS: Ved krydset Halmstadgade og Nehrus Allé er en bilist kørt ind i Letbanen.

- En bilist laver en u-vending og snitter toget. Så der er ikke nogen betydelig skade på toget, forklarer Jens Velling, kommunikationschef, Aarhus Letbane til TV2 ØSTJYLLAND.

Alligevel blev toget taget ud af drift, og kørslen blev stoppet på Letbanen.

- Vi har en standardprocedure med, at vi skifter toget ud, hvis de har været involveret i et uheld. De bliver kørt tilbage til værkstedet for inspektion, og sætter et andet letbanetog ind, siger Jens Velling.

Bilisten valgte efterfølgende at stikke af fra ulykken.

- Jeg ved ikke, hvor meget der er sket med bilisten, da han stikker af, siger Jens Velling.

Fra Skejby og ned til Universitet er Letbanen ikke i drift - men det resterende skulle køre, mener kommunikationschefen.

- Vi plejer at kunne køre til Universitet, hvor vi kan vende og køre retur.

Aarhus Letbane forventer at være i fuld drift igen senest 19.30.

Kilde: TV2 Østjylland

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

AGF

AGFs cheftræner efter 3-1-sejr i Midtjylland: - Jeg er sindssygt stolt

Annonce