Annonce
Østjylland

Lettet Bo: Jeg har aldrig set noget lignende

Bo Henriksen var lettet over, at det lykkedes at besejre Esbjerg, selv om indsatsen ikke var god. Foto: Frank Cilius/Scanpix
AC-manageren så sit hold spille elendigt, men det var alligevel nok til at vinde med 2-1 over Esbjerg.
Annonce

Esbjerg: - Jeg har aldrig set noget lignende. Jeg ved ikke, hvor mange fejlafleveringer vi havde, og hvor mange omstillinger, vi gav væk.

AC Horsens' manager Bo Henriksen var glad for 2-1 sejren over Esbjerg, men han var heller ikke bleg for at revse den fodboldmæssige præstation.

- Det blev en indianer-kamp, og vi spillede ikke særlig godt, men siden vi slog FCK, FC Midtjylland og Brøndby har vi fået en stor tro på tingene, og det hjalp os igennem, sagde Bo Henriksen.

- Efter vi kom foran med 1-0 løb vi ikke nok. Vi prøvede at sende tre friske folk ind, og jeg var glad for at se, hvordan Jonas Gemmer og Peter Therkildsen kom ind og gjorde en forskel. Da de kom på banen lignede vi et hold, der var tættere på at tabe end på at vinde, sagde Bo Henriksen.

Han glæder sig over, at afstanden til Randers nu er øget med fire point. Randers har en kamp mod Hobro i baghånden, men AC Horsens kan selv gøre arbejdet færdig mod netop Hobro på onsdag uanset udfaldet af Randers' kampe.

- Nu skal arbejdet gøres færdigt, og vi vil gøre alt for at vinde puljen, og så kan vi håbe, at det måske oven i betyder, at vi kan stå over i en runde, sagde Bo Henriksen med henvisning til, at sønderjyske ikke må deltage i Europa-Playofff, efter holdet vandt pokalfinalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Transplantationsrekord i Skejby trods covid: - Det er risikoen værd

Annonce