Annoncørbetalt indhold

Levering af mad i Aarhus

PR-foto credit

Aarhus er en skøn by, hvor mange nyder at bo og arbejde. Har du en travl hverdag i Aarhus som så mange andre, og vil du gerne have noget ekstra fritid til dig selv, eller sammen med din kæreste eller familie, så kan det være, at du skal overveje at abonnere på en måltidskasse. På den måde vil du få råvarerne leveret til døren sammen med opskrifter, og du kan hurtigt tilberede maden og servere den.

Hvad er en måltidskasse?

En måltidkasse indeholder råvarerne til x antal retter, som du selv vælger. Du kan fx vælge en måltidskasse til børnefamilier med retter som spaghetti bolognese, boller i karry og svensk pølseret. Eller du kan vælge en kasse med flexitar-retter, dvs. en blanding af kødretter og vegetarretter. Du kan også vælge en vegetar måltidskasse, eller hvad med en måltidskasse der indeholder spændende retter fra verdenskøkkenet? Dernæst kan du vælge, hvor mange middagsretter du vil købe. Skal det være til 2,3,4 eller 5 dage om ugen? Hvor mange personer er I i husstanden, som skal spise maden? Gå ind og find måltidskasser hos Maaltidskassen.com for at danne dig et overblik over de forskellige udbydere at måltidskasser. Så kan du se, hvad de tilbyder, og hvad priserne er.

Annonce

Fordele ved måltidskasser

Måltidskasserne er en stor hjælp i hverdagen for dig, som gerne vil spise sundt og næringsrigt, og som ikke selv har tid til at handle i supermarkedet eller stå og finde på retter selv. Med måltidskassen får du både råvarer og opskrifter leveret, og mange af retterne kan laves på 30 minutter. Du undgår madspild, fordi du kun betaler for den mængde råvarer du skal bruge til de enkelte retter. Du sparer dermed også penge, fordi du undgår et overforbrug. Du får desuden måltidskassen leveret direkte til døren. Nemmere bliver det ikke.


Kan du få leveret måltidskasser i Aarhus?

Ja, alle leverandører af måltidskasser leverer over det meste af landet. Der kan være enkelte undtagelser med småøer. Men Aarhus er helt sikkert en af de mange byer, hvor kunder kan få leveret måltidskasser. Du kan nemt komme i gang med at prøve en måltidskasse allerede i dag. Når du har kigget nærmere på de forskellige leverandører og udvalgt en, så kan du foretage en online bestilling og få din første måltidskasse leveret. Du kan også vælge den ugedag og det tidspunkt, hvor du ønsker at få din måltidskasse leveret. Du kan altid ændre i dit abonnement, hvis du ønsker andre typer af måltidskasser leveret, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.