Annonce
Aarhus

35 evakueret fra supermarked i Viby: Flere kunder fik det pludselig dårligt

Mistanke om udslip af farlige kemikalier fik tirsdag aften Østjyllands Politi til at evakuere Lidl på Christian X's Vej. Foto: Local Eyes
35 personer blev tirsdag aften evakueret fra Lidl på Christian X's Vej i Viby af frygt for et muligt kemikalieudslip.

VIBY: En større beredskabsindsats var tirsdag aften i gang ved Lidl-supermarkedet på Christian X's Vej i Viby.

Østjyllands Politi modtog klokken 18.47 en anmeldelse fra en kunde, der havde fået det dårligt, efter hun havde været inde og handle i butikken. Politiet kørte derfor ud til stedet og kunne konstatere, at der var flere personer i butikken, der havde det dårligt og klagede over hoste og åndedrætsbesvær.

I en pressemeddelelse oplyser politiet, at 35 personer blev evakueret, registreret og afhørt. Derefter blev de alle sendt hjem igen.

Ingen af personerne er umiddelbart kommet til skade eller har haft behov for behandling.

Området omkring Lidl, Christian X’s Vej samt Jyllands Allé var spærret i flere timer efter evakueringen, mens Beredskabsstyrelsens kemiske beredskab ”HazMat” undersøgte området nærmere.

Omkring klokken 21.00 var beredskabets undersøgelse færdig, og myndighederne kunne ikke finde nogle farlige kemikalier på stedet. Derefter ophævede politiet afspærringerne, så det igen var muligt at færdes på vejene omkring butikken.

Afspærringen af butikken blev dog opretholdt helt frem til klokken 22.45, da politiets efterforskere ville undersøge lokalerne nærmere. Herefter blev også denne afspærring opløst.

Politiet oplyser, at man ikke har kunnet finde noget, der skulle indikere udslip af farlige kemikalier. Hvad kunderne i Lidl havde fået det dårlig af er indtil videre uvist.

Annonce
Mistanke om udslip af farlige kemikalier fik tirsdag aften Østjyllands Politi til at evakuere Lidl på Christian X's Vej. Foto: Local Eyes
Mistanke om udslip af farlige kemikalier fik tirsdag aften Østjyllands Politi til at evakuere Lidl på Christian X's Vej. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Lad os nu udskifte den rædsel af en nationalsang!

Danmarks Radio markerede traditionen tro nytåret med rådhusklokker, fyrværkeri og DR Pige Koret. Men helt bemærkelsesværdigt præsenterede den nedsparede statsradiofoni en splinterny optagelse sammen med stjernemusikerne i Den Danske Strygekvartet. Og skulle man ikke have opdaget det på grund af almindelig træthed, buldrende brag, løsslupne champagnepropper, forvrøvlede onkler, berusede teenagere, gøende hunde eller festende naboer, kan du få lidt hjælp her! Der var nemlig et tydeligt budskab i repertoiret på de fire fremførte sange: Lad os nu få en nationalsang, som hæver sig over den bedagede, udtjente, lettere patetiske og banale Oehlenschläger-hymne, som vi og tidligere generationer er blevet plaget med siden 1819. Vel var det trange tider efter den ydmygende statsbankerot i 1813 og Norges farvel til unionen året. Lige så deprimerende var Frederik VI´s håbløse klamren sig til taberen Napoleon, selv om kongens rådgivere mindeligt bad ham skifte side i tide. Adam Oehlenschläger og jeg er faktisk begge to studenter fra Efterslægtsselskabets Skole, men vi bliver nok ikke enige om de lyriske kvaliteter i hans selvudnævnte ”Fædrelands Sang”. Det er jo så ravende banalt, at selv Richard Ragnvald fremstår som kunst. Og så er det galt! Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand.| Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal. Og for at understrege håbløsheden og de anstrengte rim napper vi altid sidste halvdel af og den 12.!! afsluttende strofe, når vi skal spille landskampe eller være højtidelige. Vort gamle Danmark skal bestå, så længe bøgen speiler sin top i bølgen blå.

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];