Annonce
Sport

Ligaens eneste sjællandske hold kommer på besøg: Århus er storfavoritter

Emil Jessen spillede en stor kamp, da Århus senest slog BSH. Bagspilleren scorede 10 mål i kampen og blev topscorer. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Nordsjælland Håndbold har formentlig Jesper Dahl med, som fra næste sæson er Århus-spiller.

FODBOLD: Det burde på papiret være en overkommelig opgave for Århus Håndbold, når de tirsdag aften møder Nordsjælland Håndbold i Ceres Arena.

Nordsjællænderne har tabt alle deres kampe siden slutningen af september og ligger klart sidst i Herrehåndboldligaen. Her har de faktisk blot vundet en enkelt kamp i hele sæsonen og er også ude af pokalturneringen.

Men da de to hold mødtes første gang i sæsonen fulgte Nordsjælland godt med og var foran i perioder af første halvleg. Men i anden halvleg havde Aarhus styr på løjerne og var aldrig bagud i en kamp, der endte 28-27 i århusiansk favør, men hvor cifrene gjorde kampene tættere, end den i virkeligheden var, da Jesper Dahl scorede Nordsjællands 27. og sidste mål med 20 sekunder igen.

Netop Jesper Dahl skifter til Århus Håndbold efter sæsonen og spiller sin første kamp på sin nye hjemmebane tirsdag aften. Backen har scoret 36 gange i sæsonen og har vist et godt afleveringsøje med 48 assists i sæsonen. Det rækker for ham til en femteplads på ligaens assistliste.

Samtidig har Århus Håndbold vundet samtlige af de tre seneste opgør mod Århus og kommer til kampen i en god periode. I seneste spillerunde blev det til en flot tremålssejr på udebane mod BSH.

Kampen starter klokken 18.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Sport

Lokal travstald med svenske kunder

Annonce