Annoncørbetalt indhold

Lige i smørhullet mellem Horsens og Vejle

Det var ikke just Hedensted, som Mette og Paulos Georgakatos havde i tankerne, da de første gang talte om, hvor de skulle bygge rede.

Parret og deres søn Loukas boede i en villalejlighed i Aarhus-forstaden Skødstrup, og i juni sidste år startede Mette i et nyt job hos Hedensted Kommune.

Tre måneder senere begyndte Paulos, der er fysioterapeut, hos Fit og Sund i Horsens. I første omgang var sigtekornet derfor rettet ind mod Horsens.

-Vi gik i tanker om at bygge selv, så vi kikkede mod Horsens. Der var bare ikke lige det, vi gerne ville have, fortæller parret.

Annonce

En dag på arbejdet i Hedensted kom der et forslag fra en af Mettes kolleger:

-I kan da bare flytte til Hedensted, sagde kollegaen. Jeg begyndte vist bare at grine. Det kommer aldrig til at ske, lød den umiddelbare reaktion fra Mette Georgakatos.

Hedensted?

Men et frø var sået i Mettes tanker, og en dag luftede hun dem derhjemme.

-Vi kunne da også overveje Hedensted, tror jeg, jeg sagde.

-Nej! Bryder Paulos ind og begynder at grine.

Som navnet antyder, har han græske rødder, men er født og opvokset i København. Derefter bragte studierne på VIA University College ham til Aarhus, så Hedensted var ikke-eksisterende i hans bevidsthed.

- For at være helt ærlig, så havde jeg aldrig hørt om Hedensted. Så det var ikke fordi, at jeg havde de store fordomme, men jeg havde bare heller ikke den store viden, forklarer Paulos.

Men det blev Hedensted

Parret valgte at give Hedensted en chance, og lejede i første omgang en lejlighed, som de flyttede ind i sidste år i august. Herfra gik det stærkt med at blive overbevist om, at Hedensted var stedet for dem.

-Jeg troede bare, det var en lille flække, men der er masser af indkøbsmuligheder. Ja, der er mere liv og flere butikker i Hedensted end Skødstrup, hvor vi kom fra. Der skulle vi ofte ind til byen, hvis vi skulle have noget andet end dagligvarer, fortæller Mette.

En anden vigtig ting, der åbenbarede sig for den lille familie, var naturen. Inden de flyttede hertil, havde de aldrig forbundet Hedensted Kommune med en smuk natur.

- Så snart du kommer bare en kilometer øst for midtbyen, åbner der sig et smukt, bakket ådalslandskab, fortæller Mette.

-Her er fantastisk natur. Jeg tror, de kalder golfbanen ”Danmarks flotteste”. Der er ikke langt til Daugaard strand, Juelsminde. I det hele taget kyststrækningen. Der er kun fem-seks kilometer ned til Vejle Fjord, fortsætter Paulos.

Bygger i Hedensted

Parret har nu købt en grund i Lille Dalby Bakker og forventer, at det nye hus står klar til november. Det nye område ligger ikke længere væk fra midtbyen, end at familien kan nøjes med en bil.

-Vi kunne ikke have fået så fed en grund i Horsens til de penge, forklarer de.

Hedensted er en stationsby, og det har også været vigtigt for parret. De nævner fordelen ved at kunne være i henholdsvis Horsens og Vejle på otte-ni minutter. Eneste kompromis har været, at der maksimalt måtte være en halv time til Aarhus.

-Men det er altså kun 10 minutter yderligere. Til gengæld har det betydet, at vi har fået Vejle som endnu en stor by i nærheden, siger Paulos.

En ændring i jobsituationen for Mette og Paulos er heller ingen bekymring.

-Skulle man miste sit job, så er der utrolig mange jobmuligheder i en radius på 30 kilometer, siger Mette.

-Vi ligger lige i smørhullet mellem Horsens og Vejle, stemmer Paulos i.


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.