Annonce
Mad

Lige ned til vandet: Aarhus-restaurant overtager hotel i Ebeltoft

Det tidligere Hotel Ebeltoft Strand ligger lige ned til vandkanten med panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge. De nye ejere har bygget om med ny reception, bar, pejsestue og to restauranter. Foto: Kim Haugaard
Nye hotelejere tager deres berømte restaurantstemning fra Aarhus med sig til vandkanten i Ebeltoft.

EBELTOFT: Hotel Ebeltoft Strand har skiftet ejere, og med sig har de noget af en vision: At gøre hotellet til Danmarks hyggeligste.

Det er mændene bag den århusianske restaurant Langhoff & Juul, der har overtaget hotellet på Djursland, og det nye navn er Langhoff & Juul, Boutique Hotel & restaurant.

De tre indehavere Jonas Langhoff, Carsten Lundberg og Søren Stensdal har siden årsskiftet knoklet for at gøre hotellet klart til at modtage gæster og til at udstråle den særlige hygge, som de vil videreføre fra deres restaurant i Guldsmedgade.

- Vi vil give den nyt liv. For det synes vi, den fortjener. Med Boutique-hotellet har vi nu fået muligheden for at udvide Langhoff & Juul-oplevelsen, så man ikke alene får en skøn madoplevelse, men også en helt unik hoteloplevelse, skriver Jonas Langhoff i en pressemeddelelse.

Annonce

Langhoff & Juul, Boutique Hotel & Restaurant

Nrd. Strandvej 3, 8400 Ebeltoft

Åbner fredag 12. april

ebeltoftstrand.dk

Alt går hånd i hånd

Jonas Langhoff forklarer om hotellets koncept, at det er gæstens helhedsoplevelse, der bliver lagt vægt på.

- Vi vil gerne have, at man har det rart og føler sig velkommen. Det er vigtigt for os. Stemning og atmosfære er nemlig en lige så vigtig del af oplevelsen, som det man spiser, lyder det.

I indretningen af hotellet har indehaverne derfor allieret sig med århusianske Utzon Interior, der også får deres egen butik på hotellet.

- Samarbejdet har gjort det muligt for os at udfolde vores vision om at lave et hotel, hvor rammerne indbyder til uformel og afslappende stemning, hvor vores gæster kan hygge sig i godt selskab med hinanden, siger Jonas Langhoff.

Langhoff & Juul Boutique Hotel åbner første gang fredag 12. april, og åbningen fejres med en række arrangementer henover påsken.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce