Annonce
Aarhus

Bus med skoleelever kørt i grøften: Flere kom lettere til skade

10 efterskoleelever kom lettere til skade ved uheldet, men ingen er kommet noget alvorligt til.

AARHUS: En bus fra en efterskole med 51 passagerer i Nordjylland kørte onsdag formiddag i grøften på Hovedvejen i Hasselager. Ti elever kom let til skade, men ingen alvorligt. Det fortæller Østjyllands Politi

- Chaufføren mister herredømmet over bussen af endnu ukendte årsager, og bussen ender i grøften, siger Jakob Christiansen, der er kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi.

Nogle af de tilskadekomne elever er kørt på skadestuen, mens andre blev tilset på stedet. Ingen af dem kom dog, som sagt, alvorligt til stede, ligesom uheldet ikke påvirker trafikken.

- Den ligger i grøften, så det skulle ikke påvirke. På et tidspunkt bliver den trukket op, og så bliver der jo nok lidt på det tidspunkt, men det skulle ikke være meget, siger Jakob Christiansen.

Bussen var på vej til idrætsstævne i Odder med efterskoleelever fra Aalborg. Fire elever er bragt til skadestuen med lettere skader, og deres forældre er underrettet af efterskolen.

Årsagen til uheldet afventer stadig tekniske undersøgelser, oplyser politiet.

Annonce
Arkivfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce