Annonce
Aarhus

Gravemaskiner i Solbjerg bremset af lokal mand med havestol

Jens Ottesen demonstrerer imod byggeplanerne af en kommende cykelsti på Solbjerg Hedevej. Det er for tæt på mit hus, siger han. Foto: Michael Svenningsen
- Folk kommer til at kunne kigge ind ad mine vinduer og lige ind i min have, lyder det fra lokal borger, der har sat sig i vejen for gravemaskiner i Solbjerg.
Annonce

AARHUS: Et bord, en havestol og en varm kop kaffe står lige nu i vejen for gravemaskiner i Solbjerg.

Maskinerne skal i gang med at bygge en cykelsti på Solbjerg Hedevej, men en lokal beboer sidder i vejen.

Jens Ottesen, som er nabo til den kommende daginstitution, er nemlig utilfreds med planerne om at bygge den nye cykelsti helt tæt på hans hus. Cykelstien skal ligge lige op ad Jens Ottesens grundskel og forbinde den kommende daginstitution og villakvarteret, som ligger på Solbjerg Hedevej.

Annonce

Virker tåbeligt

Han ønsker, at Børn & Unge, som er kommunens ansvarlige for byggeprojektet, skal opføre cykelstien, længere væk fra hans grund.

- Jeg kommer jo til at blive generet af al den aktivitet, som kommer med cykelstien. Folk kommer til at kunne kigge ind ad mine vinduer og lige ind i min have. Der er allerede en cykelsti på den anden side af mit hus, på Solbjerg Hedevej. Så det virker tåbeligt at opføre en ny cykelsti så tæt på min grund, lige på den anden side af den nuværende cykelsti, siger han.

Jens Ottesen står ved sin demonstration på Solbjerg Hedevej og bliver ved med at stå i vejen for gravemaskinerne, indtil Børn & Unge vil ændre byggeplanerne af cykelstien, eller politiet kommer og flytter ham.

Ifølge Børn & Unge er man lige nu ved at afveje situationen, da man ikke ønsker at optrappe en konflikt.

De fortæller, at de ikke har ringet til politiet, og at håndværkerne i stedet er gået i gang med andre opgaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Annonce