Annonce
Danmark

Fire personer er kommet til skade i stort uheld på Storebæltsbroen

Uheldet gav kø på begge sider af broen. Her billeder fra motorvejen kort før Halsskov. Foto: Gerd Maria May
Fire personer er kommet til skade, efter en lastbil har påkørt en skiltevogn på Storebæltsbroen onsdag eftermiddag. Uheldet giver store trafikale problemer.

Opdatering klokken 18.26: Storebæltsbroen er nu åben igen i begge retninger. Læs mere her.

Der er onsdag eftermiddag ved 13.30-tiden sket et større færdselsuheld på Storebæltsbroen. Broen var i flere timer spærret i begge retninger, men kort før klokken fire blev derer åbnet for trafikken i vestlig retning.

- Der er sket et stort trafikuheld midt på broen, og der er tilskadekomne, lød det fra vagtchef Henrik Karlsen umiddelbart efter uheldet, hvor politiet stadig ikke havde overblik over situationen.

Uheldet har givet store kødannelser på begge sider af broen. Bilister, der blev "fanget" på broen i vestgående retning er blevet ledt uden om uheldsstedet.

Politiet forventede, at broen kunne genåbnes i østlig retning klokken 17, men det er blevet udskudt.

- Oprydning efter ulykken tager længere tid end ventet. Vi forventer nu, at vi kan åbne kl. 18 i retning mod Sjælland. Vi skal have spulet vejbanen grundigt først, så den ikke er glat og farlig at køre på, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter.

Man skal ifølge Vejdirektoratet dog fortsat forvente et kø i et stykke tid efter, broen bliver genåbnet.

Annonce
Trafikken på Storebæltsbroen er spærret i østgående retning efter et færdselsuheld. Foto: Erik Refner/Ritzau Scanpix

Fire tilskadekomne

Fire personer er kommet til skade ved uheldet. De er alle blevet kørt med ambulancer til behandling på sygehuset, oplyser Sydsjællands Politi på Twitter.

Kommunikationskonsulent ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Anne Dorte Hoppe Søe fortæller til Ritzau, at man fortsat ikke kan sige noget om de tilskadekomnes nærmere tilstand. Ulykken skete, da en lastbil kørte galt.

- Som det ser ud nu, så har en sættevogn, der var på vej mod vest, ramt en skiltevogn og sat sig på tværs, siger Anne Dorte Hoppe Søe.

Ved ulykken ramte sættevognen også en personbil.

Kiggekø

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi opfordrer på Twitter trafikanter i det vestgående spor til at køre normalt og lade være med at bremse, når de kører forbi uheldsstedet. Det sker for at undgå, at der opstår en kiggekø.

Uheldet gav kø på begge sider af broen. Her billeder fra motorvejen kort før Halsskov. Foto: Gerd Maria May
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce