Annonce
112

Vejlefjordbroen spærret i begge retninger efter uheld - lægehelikopter på stedet

Der landede en lægehelikopter på Vejlefjordbroen fredag morgen efter et uheld. Privatfoto
Politi og redning er på stedet. Oprydning forventes tidligst overstået klokken 10 og trafikken vil være påvirket resten af formiddagen.

Vejle: Fredag morgen omkring klokken 8 påkørte en lastbil personbil på Vejlefjordbroen i nordgående retning.

Tilsyneladende fik chaufføren i lastbilen et ildebefindende og påkørte personbilen, hvorefter lastbilens sættevogn væltede.

Det oplyser vagtchef Jørn Lindhardt fra Sydøstjyllands Politi.

På grund af uheldet blev nordgående spor i første omgang spærret.

- Vi har lukket motorvejen ved Vejle Syd, hvor der er omkørsel, fortæller vagtchefen.

Han oplyser videre, at motorvejen klokken 8.20 i sydgående retning også er spærret. Det skyldes en lægehelikopter, som er landet på stedet.

- Sydgående spor vil være lukket, så længe lægen arbejder på stedet, sider Jørn Lindhardt, der ikke har flere oplysninger om uheldet på nuværende tidspunkt.

På Vejdirektoratets hjemmesider skriver man, at det forventes, at trafikken omkring Vejle vil være påvirket resten af formiddagen.

Opdateres...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Tak for at alle magistrater og borgmesterens afdeling tager medansvar på det sociale område

Det sociale område i Aarhus Kommune skulle spare 90 millioner kroner i 2020. Det ville blandt andet gå ud over mennesker, som bor på bosteder, psykisk syge, unge hjemløse. 18. februar var der møde mellem budgetforligspartierne fra 2019, hvor partierne skulle indgå aftale om, hvorledes man skulle forholde sig til de 90 millioner kroners besparelser på det sociale område. Besparelserne blev i politisk sprog kaldt ”Balanceplan”. Inden da var der kommet ikke færre end 102 høringssvar fra privat personer, foreninger mv. Og 18. februar var der indkaldt til demonstration med sloganet ”En værdig balance ja tak! Balanceplan/besparelser nej tak”. Flere handicaporganisationer og fagforeninger var enten medarrangør eller støttede op om demonstrationen, og selvom det blæste og regnede, dukkede cirka 250 deltagere op. De 102 høringssvar og demonstrationen imod besparelserne må have gjort indtryk på forligspartierne, som dækker Enhedslisten, SF, Socialdemokratiet, Alternativet, Radikale Venstre, Konservative og Venstre, for i løbet af aftenen blev de enige om at lette på besparelserne på cirka 45 millioner kroner. Der skal altså ”kun” spares det halve af de 90 millioner kroner, som ellers var udgangspunktet. Det, som jeg er mest glad for, er, at alle Aarhus Kommunes magistrater samt borgmesterens afdeling hjælper til. Hvorfor skriver jeg det? Fordi der er tradition for, at magistraterne ikke hjælper hinanden, men har nok i deres egen magistrat. Nu har jeg boet i Aarhus Kommune siden 1993 og fulgt med i byrådsarbejdet siden 2000. For mig er det første gang, at alle magistrater og borgmesterens afdeling medfinansierer på et bestemt område – i dette tilfælde det sociale område. Desværre kan alle, som er under det sociale område, ikke friholdes for besparelser, og nogle vil nok også mene, at det kunne være gjort bedre. Men når jeg ser, at alle syv partier i forligskredsen har skrevet under, og der dermed ”kun” skal spares cirka 45 millioner kroner i stedet for de oprindelige 90, så gør det mig glad – også selvom jeg ikke har sat mig 100 procent ind i, hvor man på det sociale område skal spare de 45 millioner. Tusind tak, for at alle Aarhus Kommunes magistrater og borgmesterens afdeling tager medansvar og medfinansierer for at undgå for store huller på det sociale område.

Danmark

Podcast: Politik med Funding og Løvkvist - Mette F flygter fra venstreorienteret helvede i Fælledparken

Annonce