Annonce
Aarhus

Lige ved letbanen: Skejby får nyt hotel med 100 værelser

Zleep Hotel er på vej med et nyt hotel i Skejby, der får 100 værelser, bar og fitnesslokaler. Fotos: Pressefoto/Google Street View

I maj 2019 åbner nyt hotel med 100 værelser i Skejby lige ved letbanestop og sygehus.

AARHUS: Der er godt gang i byggeriet af og ved supersygehuset i Skejby, og nu er endnu et byggeri på vej. Efter planen åbner PensionDanmark et nyt hotel med 100 værelser i maj 2019. Bygherren er NCC Property Development, mens driften af hotellet tilgår kæden Zleep Hotels, som i forvejen driver ni hoteller i Danmark, et af dem er siden 2013 hotellet på Viby Torv.

- Vi har længe haft mere kapacitet i stor-Aarhus på ønskesedlen. Vi tror stenhårdt på Aarhus som en stærk erhvervsby, men også som turistby er der store muligheder, som vi gerne vil være med til at støtte op omkring, siger Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels, i en pressemeddelelse.

Annonce

Zleep Hotel Skejby


  • Ejer: PensionDanmark Bygherre
  • Developer: NCC Property Development
  • Drift: Zleep Hotels
  • 100 værelser
  • Gratis parkering
  • Fitnessrum
  • Receptionsbar
  • Zleep Hotels blev etableret i 2003 og opererer i dag ni hoteller med yderligere fem på vej

Høje krav til det meste

Hotellet med både bar, fitnesslokale og gratis parkering får adresse tæt ved letbanestop samt ved det nye sygehus og er målsat til at opnå guld i bæredygtighedscertificering efter den såkaldte DGNB-standard, hvilket betyder, at ejendommen skal leve op til høje krav for miljømæssig, økonomisk, teknisk og social bæredygtighed. Det giver blandt andet et lavt energiforbrug og et godt indeklima.

- Hotellet bliver det første DGNB-certificerede hotel i Aarhus, så vi forventer, at investeringen vil give medlemmerne et godt afkast i en lang årrække, siger Torben Möger Pedersen, administrerende direktør i PensionDanmark, i meddelelsen.

PensionDanmark ejer i forvejen Comwell-hotellerne i Holte og Roskilde og er medejer af Copenhagen Marriott Hotel.

Zleep Hotel er bygning D i Skejby Erhvervspark lige ved letbanen - med Aarhus Universitetshospital på den anden side af skinnerne. Tegning: NCC

NCC i central rolle

Det nye hotel bliver en del af Skejby Erhvervspark, hvor der foreløbigt kan tælles mere end 20.000 arbejdspladser, og hvor NCC i forvejen har udviklet og opført en række erhvervsejendomme.

- Opførelsen er et led i vores langsigtede ambition om at bidrage med en positiv effekt på miljøet, samtidig med at vi skaber værdi for vores kunder - og vi er overbeviste om, at Zleep Hotels med sin centrale placering vil være et aktiv for området, lyder det i pressemeddelelsen fra Ole Faurby, NCCs administrerende direktør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Se de vilde billeder: AGF-triumf i Herning

Leder For abonnenter

Klimatosse: Kåringer er det sunde tilbageblik

Når et år rinder ud, så er det ensbetydende med, at der ses tilbage, hvilket også giver anledning til en masse kåringer i mange forskellige kategorier indenfor lige så mange forskellige områder. En af disse kåringer stod Dansk Sprognævn og DR1-programmet Klog på Sprog for i sidste uge, da årets ord blev kåret. Det er lyttere af programmet, der har indsendt deres bud på, hvilket ord, der indrammer 2019 på bedst mulige måde. Flere end 200 forskellige ord blev indstillet til kåringen, som endte med vinderen Klimatosse. Året 2019 har på mange måder været et klimaår. Der har været masser af fokus på klimaet, og der er ikke kun i Danmark, men i hele verden. Det er blandt andet også derfor, at Time Magazine - amerikansk nyhedsmagasin, der siden 1927 har kåret årets mand/kvinde og siden 1999 årets person - har udpeget Greta Thunberg som årets person i hele verden. Den unge svenske teenager har formået det, som så mange andre har haft svært ved; at få klimaet bragt til bred debat og få det ud til hele det politiske spekter, hvor alle har skullet forholde sig til det. Og det var det, der blandt andet skete til det danske folketingsvalg. Og det var i timerne efter valgresultatet, at ordet klimatosse blev født, da Pia Kjærsgaard (DF) undervejs i sin tale til sit parti brugte ordet klimatosse, da hun skulle finde en forklaring på partiets elendige valgresultat. Tilbage til de årlige kåringer, som vi næsten ikke kan undgå at blive mindet om i december og januar. Uanset om det er i sportens verden, hvor der skal hyldes for de bedrifter, der har fået os til at juble, eller om det sker i erhvervslivet eller andre steder i vores samfund, så er årsskiftet altid en god anledning til at stoppe op, ser tilbage og sende en hyldest til de, der har gjort noget godt, de, der har skilt sig ud - og uanset om det er ord eller handlinger, så er det vigtigt at tage en puster i dagligdagen og huske på, at alt ikke er skidt og elendigt, men der faktisk også er grund til anerkendelse og begejstring. Og det er der mange eksempler på i vores lille land i løbet af et år. Hverdagen fylder os med svindelsager i både Forsvaret, i Skat og mod de socialt udsatte, som i Britta Nielsens tilfælde. Der er nok af politiske slagsmål og balladesager, der er altid én eller flere, der på de sociale medier er parate til at svine andre til for at hævde sig selv. Hverdagen er præget af den slags, og blandt andet derfor er det sundt for os at huske tilbage på de store stunder - og selv om de kan føles små og uden betydning, så udgør de en vigtig del af et års forløb.

Aarhus

Nyt i sagen om efterladte børn: To frihedsberøvet og en anholdt

Annonce