Annonce
Aarhus

Lige ved letbanen: Skejby får nyt hotel med 100 værelser

Zleep Hotel er på vej med et nyt hotel i Skejby, der får 100 værelser, bar og fitnesslokaler. Fotos: Pressefoto/Google Street View

I maj 2019 åbner nyt hotel med 100 værelser i Skejby lige ved letbanestop og sygehus.

Annonce

AARHUS: Der er godt gang i byggeriet af og ved supersygehuset i Skejby, og nu er endnu et byggeri på vej. Efter planen åbner PensionDanmark et nyt hotel med 100 værelser i maj 2019. Bygherren er NCC Property Development, mens driften af hotellet tilgår kæden Zleep Hotels, som i forvejen driver ni hoteller i Danmark, et af dem er siden 2013 hotellet på Viby Torv.

- Vi har længe haft mere kapacitet i stor-Aarhus på ønskesedlen. Vi tror stenhårdt på Aarhus som en stærk erhvervsby, men også som turistby er der store muligheder, som vi gerne vil være med til at støtte op omkring, siger Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels, i en pressemeddelelse.

Zleep Hotel Skejby


  • Ejer: PensionDanmark Bygherre
  • Developer: NCC Property Development
  • Drift: Zleep Hotels
  • 100 værelser
  • Gratis parkering
  • Fitnessrum
  • Receptionsbar
  • Zleep Hotels blev etableret i 2003 og opererer i dag ni hoteller med yderligere fem på vej
Annonce

Høje krav til det meste

Hotellet med både bar, fitnesslokale og gratis parkering får adresse tæt ved letbanestop samt ved det nye sygehus og er målsat til at opnå guld i bæredygtighedscertificering efter den såkaldte DGNB-standard, hvilket betyder, at ejendommen skal leve op til høje krav for miljømæssig, økonomisk, teknisk og social bæredygtighed. Det giver blandt andet et lavt energiforbrug og et godt indeklima.

- Hotellet bliver det første DGNB-certificerede hotel i Aarhus, så vi forventer, at investeringen vil give medlemmerne et godt afkast i en lang årrække, siger Torben Möger Pedersen, administrerende direktør i PensionDanmark, i meddelelsen.

PensionDanmark ejer i forvejen Comwell-hotellerne i Holte og Roskilde og er medejer af Copenhagen Marriott Hotel.

Zleep Hotel er bygning D i Skejby Erhvervspark lige ved letbanen - med Aarhus Universitetshospital på den anden side af skinnerne. Tegning: NCC
Annonce

NCC i central rolle

Det nye hotel bliver en del af Skejby Erhvervspark, hvor der foreløbigt kan tælles mere end 20.000 arbejdspladser, og hvor NCC i forvejen har udviklet og opført en række erhvervsejendomme.

- Opførelsen er et led i vores langsigtede ambition om at bidrage med en positiv effekt på miljøet, samtidig med at vi skaber værdi for vores kunder - og vi er overbeviste om, at Zleep Hotels med sin centrale placering vil være et aktiv for området, lyder det i pressemeddelelsen fra Ole Faurby, NCCs administrerende direktør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politikerne kan ikke fjerne skulptur af testikler ligesom Vanddragen

Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Aarhus

Skulptur af testikler vækker vrede, halvandet år efter at den kom op

Annonce